Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurtdışından sıfır araç ithal etmek için ne yapmalıyım?

antalya07

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

Ben %93 ortopedik ve onkolojik özürlüyüm. Yurtdışından sıfır araç ithal etmek istiyorum. Antalya veya Ankara da bu konu yardımcı olabilecek birileri var mı?

İyi günler.

bunu örnek olarak yazdım umarım işini görür araçtan çabuk sıkılan birisi isen ben öyleyim 10 yıl çoooook uzun bir süre arabam.com engelli araç yazarsan onlarca araç var 0312) 284 83 85 (0532) 335 47 88
bmw 316 i otomatik klima tempomat ısıtmalı koltuk zenon far abs esp srs radyo cd mp3 park sensörü star stop isofixh sınıfı ehliyetli ortopedik engelliye satılıktır
tertibat ve gümrük masrafları fiyata dahildir
arac servis garantili
arac bedelinin %25 peşin kalanı arac geldiğinde ödenir

Maki;

Siz Daha Önce Bu Firmalardan Araba Aldınız mı?

sıfır araç alacaksan Türkiye den al bence yurt dışından alacağın aracın sıfırını TC den aynı paraya alırsın ....

aliporoset;

hatta yurt dışından 2 yaşında alacağın aracı Türkiye' de sıfırını alabilirsin.1-2 yaşındaki arabalar yurt dışında da ucuz değil.
3 yaş sınırı olmasa 2007-2010 arası çok temiz ve uygun fiyata araçlar mevcut.

hayır ben yurt dışından araba almadım almamda sizin için basit bir aramada sonuç çıktı ben arabadan çabuk sıkılan biriyim 5 yıl bile uzun bana 10 yıl nasıl bekleyeyim

Üst Alt