Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurt dışından minibüs getirteceğim. Gümrükte sorun olabilir mi?

pusu81

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar ,ben yurt dışından münübüs alacam yalnız pek bilgim yok. acaba gümrükte her hangi bi ücret istiyorlar mı?
bir de plaka yani devir işlemleri tahminen ne kedar tutar?
Bir de yurt dışından gelecek olan münübüsün rampasını türkiyede taktırabiliyor muyum? yani araç rampa olmadan giriş yapabilir mi

hepinize teşşekkür ederim

Öyle, "ben yurt dışından araç getireceğim" demekle olmuyor ama :)
Ankara Naklihane ve Bedelsiz İthalat Gümrük Müdürlüğü^nden ithalat izni almaktan tut, rapor, araç özellikleri vb. bir sürü şartı sağlamak gerek.

Not: Hayır, rampa takılı ve ruhsata işli olması gerek. Aksi halde ithalat mümkün olamaz.

arkadaş sanırım isteyen araç getirtebilir diye biliyor konuyu

arkadaşım ben aldım minibüs önce devlet hastanesinden özel donanımlı rampa sistemi olana raçta taşına bilir ibareli rapor alacaksın her ayın ilk haftası salı güünü hetet olur gümrükte aldıgın raporla gideceksin müracaat edeceksin ordanda ital belgesi alırsan 2500 ccm kadar minibüs alabiliyosun 8+1 koltuk sayısına sahip minibüs rampa yurtdışında takılacal alınan mninibüse ve orda fatura kesilecek orda takıldıgına daiyir gümrükte de masarafın olmuyor iştakipçisine verirsin 300 tl 100 tl öyle harcarsın plaka işide 400 tl buluyor hadi hayırlı olsun

teşekkür ederim arkadaşlar ilginize yurt içi çok pahalı yurt dışı daha ideal bana göre buradan münübüs alcak olsam sıfır araçda bi karım olmuyor diye biliyorum

birde gümrükte teminat istiyolalar diyenler var doğrumudur varsa nekadar olur 99 model vito

Üst Alt