Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurt dışından kesin dönüş yapsam EKPSS'ye girip memur olma şansım var mı?

Finally

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Benim sorum biraz farkli olacak :D

Yaklasik 15 yildir Avusturya da yasiyorum. Buranin vatandasida oldum. Ama yas gectikce ve türkiye ye tatile geldikce ben buraya degil aslen türkiye ye ait oldugumu hissediyorum. Yalniz isitme engelliyim ve avusturya da herhangi bir meslek sahibi olamadim.

Acaba temelli türkiye ye gelsem , ekkps ile memur olabilirmiyim ? Calisma sansim olabilir mi ? Almancam cok iyidir , türkcem de öyle sayilir. Türkiye ye gelipde bulasikci falan olmak istemiyorum. Bir sansim var midir ?

Finally

Merhabalar. Tam teşekkülü bir hastaneden %40 ve üzeri engelli raporu almanız lazım. ÖSYM ? T.C. ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ adresinden Ekpss başvuru tarihlerini takip etmelisiniz. En yakın ekpss tarih Nisan 2018.

Başvuru tarihi yaklaşık Ocak ayıdır. Normal KPSS'ye göre EKPSS soruları kolay. Sıkı bir çalışma yapmanızı öneririm. Başarılar diliyorum

kirli-gugu

Benim avusturya da zaten %70 Engelli raporum var , bu türkiye de gecerli sayilmaz mi ?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

hayır sayılmaz bence Finally çünkü Türkiye Cumhuriyetindeki tam teşekküllü bir devlet hastanesinden engelli cetvel standartlarına uygun bir şekilde en az yüzde 40 almanız lazım yazıyor kural olarak

ama yinede iyi araştırın derim belki de biz yanlış biliyoruzdur yani benim bildiğim olmuyor ama dediğim gibi araştırmaya devam edin, net bilgi alana kadar araştırmak her zaman iyidir

Peki isitme engelliye yüzde kac veriyorlar orda ? Burda yüzde 70 fix

Üst Alt