Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurt dışından getirtilen araçlarda yaş sınırlaması var mı?

GERONIMO

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Yurt dışından getirtilen araçlarda yaş sınırlaması varmı?
Araç getirme getirme işini düzgün yaptığını bildiniz firma veya şahıslar varsa bana bildirirmisiniz

5 yıl da 1 getirebilirsin

2010-2011-2012 model olacak.........

kaliteli bir araba düşünüyorsan yurtdışından al derim...full donanımlı

bende tam tersi tr alderim hem almak kolay hemde satmak yurtdışından getirdiğin aracı 10 yıl satamıyorsun ve satış işi için baya uğraşıyorsun türkiyeden aldığını
5 satamıyorsun 5 yıl sonra satarkende işlemler bayağı basit

Anlaşıldı bu 3 yıl şartı senin gibi ticaret yapanlar yüzünden çıktı.
Senin gibiler yüzünden fakir engelli araç alamıyor.
Yurtdışında 10 senelik araçlar sudan ucuz...

kardeş ticaretle uğraşmıyorum sadece sorunsuz bir alım ve satım düşünüyorum ilk aracımı 2006 yılında tr den sıfır aldım geçen ay sattım şimdi yenisini aldım hiç bir karım olmadı karetme amacı ilede satmadım sıkıldım sadece ama bi arkadaşım almanyadan getirtti şuan aracı değiştirmek istiyor 5 yıl oldu ama değiştiremiyor neden çünki 10 yıl satamıyor ve çok pişman ben sadece sonradan pişman olmaması adına bunu yazıyorum ama sen anlamak istediğini anlıyorsun tr den alkı ülke ekonomisine katkın olsun keşke almanyadan gelen araçlara 15-20 yıl şartı konsada tr den alsa millet.

yahu kardeşim tamam TÜRKİYEden al ama araçlar çok pahalı..KDV Yİ DÜŞÜRSÜNLER...TAMAM BENDE TÜRKİYEDEN ALAYIM...BU İŞİN DOĞRUSU 6-7 YAŞ SINIRLAMASI GEREKİYODU.SATIŞ İÇİNDE EN AZ 7 YIL OLSA İDİ SÜPER OLURDU.O ZAMAN 5000-6000 EUROYA HARİKA ARABALARA BİNERDİNİZ..NE YAPALIM.BAŞIMIZDAKİLER BÖYLE KANUN ÇIKARDI?

2005-2006 MODEL 20 LİRAYA MERCEDESE BİNERDİNİZ...Mercedes-Benz B 150 Autotronic als Limousine in Cottbus

BMW 316i Automatik. als Limousine in Frankfurt
http://suchen.mobile.de/auto-insera...ssions=AUTOMATIC_GEAR&negativeFeatures=EXPORThttp://suchen.mobile.de/auto-insera...ssions=AUTOMATIC_GEAR&negativeFeatures=EXPORT

Mazda 3 Sport 1,6 Active Automatik AHK als Limousine in Ahlen

Ama bizim engelli arakadaşlar hiçbir zaman türkiyede birlik olamadıkları için böyle bizim için çok iyi olacak kanunlar çıkartılamamaktadır....

2005-2006 model 20 liraya mercedes binerdiniz...mercedes-benz b 150 autotronic als limousine in cottbus

bmw 316i automatik. Als limousine in frankfurt
mazda 3 sport 1,6 active automatik ahk als limousine in ahlen

ama bizim engelli arakadaşlar hiçbir zaman türkiyede birlik olamadıkları için böyle bizim için çok iyi olacak kanunlar çıkartılamamaktadır....[/quote]
umarım birgün bizi düşünenler çıkar..?

sıkıldım sadece
Pes.
Sıkılmış... Devlet sen sıkıldın zırt pırt araç değiştir diye sana muafiyet tanıyor.
Öte yandan parası olmayan fakir engelliye zulm ediyor.
Yurtdışında 1000-2000 tl ye ne araçlar var.
Serbest bırakta engelli engelinden bi nebze kurtulsun!
Pes ki ne pessss....

keşke almanyadan gelen araçlara 15-20 yıl şartı konsada tr den alsa millet.

Keşke ötv muafiyeti kalksada senin gibi parası olanlar 5 senede bir araç değiştiremese...
Madem zenginsin sıkıldıkça araç değiştiriyorsun. O zaman ötv sinide öde...

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ama konu yanlış anlaşılmış yurt dışından gelen araç kaç sene sonra satılır demek istemedim. Getirilecek araçlarda yaş sınırlaması varmı diye sormuştum.Türkiye den bende almak isterim ama 2000-2006 model araç labileceğim için birazda mecburum çünkü 10.000-TL param

sıkılıyorum tabi arkdaş sen aldığın araca kaçyıl bineceksin 10 yılmı 20 yılmı ben sıfır alırım 5 yıl biner satarım bu neseni ilgilendirir ne bir başkasını
fakirsen parana göre araç al gidipte bütçeni zorlayacak araçlara yeltenme keşke ötv kalksa ben yine alırım ama sen alamazsın ozaman neolacak mutlumu olacam

Yurt dışından 3 yaşından büyük araç getirilemez maalesef.

İşte bu kadaaar olay bitmiştir. Teşekkürler Bülent

saww;

doğru 1000 2000 euroya çok fazla araba var ama yapmayın ülkemiz bu yüzden araba hurdalığına döndü yani az daha dişi sıkıp daha iyi araba almak varken neden hurdalar ile uğraşıyorsunuz ayrıca 2000 auro ya aldığımız mo araçlar inanın sanayi ile akraba olmanızı sağlıyor ..

Üst Alt