Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yer değişikliği sebebiyle psikolojim bozuldu. Psikiyatriden istirahat raporu alabilir miyim?

bitikmemur

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bir kamu kurumunda memur olarak çalışıyorum. İsteğim dışında aynı kurum içinde başka bir birimde görevlendirildim. Görevlendirildiğim birim sıkıntılı bir birim. Bu durum benim psikolojimi mahvetti. Geceleri uyuyamama, iştah kaybı kusma isteği, çabuk sinirlenme, süreklilik arz eden ve geçmeyen mutsuzluk hali. Başlarda geçer zannettim ama aylar geçti üstünden daha kötü oldum. Başlarda sağlık sicilime işlemesin diye doktora gitmek istemedim ama artık dayanamayacak bir konuma geldim. Sizce devlet hastanesi psikiyatri doktoruna durumumu anlatsam bana uzun süreli rapor verir mi?

İlk görüşmede herhangi bir rapor vereceğini zannetmiyorum, eğer ciddi bulgular -intihar şüphesi gibi- varsa hastaneye yatış verebilir.

Büyük ihtimalle verir , kendine eziyet etme psikiyatriye git ve rahatla yoksa yılların böyle geçer

@bitikmemur, kamudan emekliyim bende işimiz çok zor diyen arkadaşlara özel sektörde çalışsaydınız görürdüm sizi diyordum .:)
Özelde de uzun yıllar çalıştım çünkü neyse bu ayrı bir mesele olmakla birlikte senin altta yatan psikiyatrik bir rahatsızlığında olabilir.
Yerini değiştirmelerini kabullenememe gibi bir durum galiba seninkisi yoksa aynı kurum içinde ne kadar farklı zor veya sıkıntılı olabilir ki !
Psikolojik hastalığın varsa altta yatan bu kabullenememe durumu da tetiklemiş olabilir doktora anlatsan iyi olur ama rapor vermeyebilir.

Üst Alt