Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeniden engelli raporu almak için başvuracağım..?

cigdemgonca

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Şizofreni hastasıyım süreli engelli raporumun tarihi dolmak üzere tekrar engelli rapor çıkartmak için hastaneye başvuracağım beni nasıl bir süreç bekliyor.Yardimci olabilir misiniz yeni yönetmelikte şizofreni rapor oranı nedir

yönetmeliği bilmiyoru ama istnbul anadolu yakası iseniz haydarpaşa yı seçmeyin çok yoğun kalabalık sıra kavgası terbisyesiz hastaalr pis tuvaletler .doktorlar bakmıyor yüzünüze evraklarınza 1 dakika bile sürmüyor çoğu , derdinizi anlatırken dinlemiyorlar çık dışarı kovuyorlar.hastane seçiminde sakin sıra kavgası olmayan bir yer seçin sevk ile mi olacak bilmiyorum ve seçim hakkı verirler mi? şimdiden kolay gelsin .korona yeniden başladı kalabalıkta lütfen maske takın

Arkadaşlar yukarıdaki konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi lütfen

banada süreli rapor vermişlerdi hacettepe de biz böyle veriyoruz demişlerdi bir daha rapor aldım bu sefer süresiz tam bağımlı rapor verdiler

Tedavi ile düzelen 0 , Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen %40 ,Tedavi ile düzelmeyen %80 diye yazmıştı sağlıkçı arkadaş. Benimkide şizofreni ama %45 doktor bilir yüzdeni

cigdemgonca En sağlıklı rapor alma şekli tedavi gördüğünüz ve sürekli gittiğiniz hastahaneye gitmeniz birde sürekli aynı doktora gidiyorsanız çok daha kolay ve sağlıklı olur çünkü size bilen tedavi eden doktora soruyorlar direk ve en doğru oran çıkıyor heyet sadece onaylıyor.
şizofrenide ki oranlar ise %40 ile 80 arasında değişiyor doktorun kanaatine göre tamamen rahatsızlığınız devam ediyorsa en az %40 alırsınız.

Bende Şizofreni hastasıyım 6 yıldır bende yakın zamanda heyette gireceğim rapor için rapor alabilir miyim alamazmiyim bende bilmiyorum sizinle aynı durumdayım pekte iyi sayılmam halisunasyonlar ve sesler kesilmiyor bitmiyor 😞

Üst Alt