Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni yönetmelikte hangi düzeyde işitme kayıpları emeklilik için yeterli sayılıyor?

@çamlıca, imkanın varsa çalışmaya devam et işitme cihazı ile hayatımızı iyi kötü devam ettiriyoruz oda zorluklar içerisinde ama yine de cerrahi müdahale istiyorlar emeklilik İçin %47 oran aldık senin değerlerine yakın db var ama yinede emekli etmediler burada oldum diyenlere de inanmıyorum

@AltayTuna, Kardeşim selamlar, senin desibel ve kemik oranların kaç? Artikülasyon testi yaptırdın mı?

@OĞUZATAY, tam anlamadım artikülasyonu ancak sadece odyogram ölçümleri yapıldı . 95 db kayıp.

@AltayTuna, haklısın. Hayat zor ama devam işte. Allah hepimize kolaylık versin.

@çamlıca, Artikülasyon: konuşma puanı demektir. Yani konuşmanızın akıcılığına göre ona da puanı veriliyor ve ekleniyor. Kemik ölçümünüz kaç puan geldi ?

Konuşma ölçümü hiç yapılmadı. Kemik ölçümü ise sanırım 15-20 db daha az rakamlarda. Ancak son testte sadece odyogram ölçümleri yapıldı. Diğer verilerle ilgilenmiyorlar engelli raporu için.

Üst Alt