Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yorumlara çok gülüyorum bazen.
Yapılan değişiklikte engellilerle ilgili Bi madde Yok , yani ayni şekilde almak devam edicez diyoruz.
Bazi arkdaslar hala, ne kadar zam geldi? Ne kadar ödüyoruz ? gibi hesap kitap işi yapıyorlar.
Simdilik bize yansıyan Bi şey Yok. İnş da olmaz.
Insanların akıllarıyla dalga geçmektir bu her ne olursa olaun devlet dediğin hükümet dediğin vatandaşın yaşamını kolaylaşrıran onun menfaatlerini gözeten olmalıdır.40 000 tlye sıfır araba ? Milletle dalga geçiyorlar engelli yada engelsiz diye bir ayrım yapmadan iyi beceriyorlar bu işi. Hayırlı olsun herkese yeni ötv :d
İyi akşamlar % 90 üzerinde raporu olanların otv oranı kaç oldu.Bugün maslak doğuş oto ile görüştüm audia4 için oranı nasıl uygulayacaklarını tam bilmediklerini bekleme içinde olduklarını söylediler.Avek Audi ise 1.60 olarak hesapladı ve a4 için 105 000 tl fiyat verdi.Net bilgisi olan var mı .teşekkürler
DİNAMİK PAKET İLE DESİGN PAKET ARASINDA SADECE GÖRSEL OLARAK FARK VAR. ÖN Tamponunda ve kapı kollarında krom çıtalar var ve gerçekten çok şık bi de arka koltuk için klima var. arasında çok fiyat farkı var bence design pakete gerek yok. dinamik paketi satın aldım ben. ancak eksilerini söyleyeyim. hız sabitleyici yok- hızlimitleyici var. eşya göz çok az. bi çok arabada bulunan güvenlik donanımları (kör nokta sistemi çarpışma önleme şerit takip, park asist vs. yok). Ama iç dizaynı bir harika olmuş.
bmw x1 de düşünüyordum ama BMW ÖTV indirimini farklı uyguluyor. audi direkt 1.60 a bölüyor. o yüzden bmw nin fiyatları çok yüksek.
Tabiki usulsüzlük yapmıyor. Belki o bayi bilmiyor da olabilr. yanlış olabilir tabiki ama benim anladığım şey şu.yaklaşık 160bin liralık aracı ötvsiz 110 gibi bir fiyata veriyorlar. normalde audi aynı arabayyı 160/1,6= 100 liraya veriyor. bu farklılığn nedeni sanırım BMW sadece ÖTV yi ödeyenler için bir kampanya uyguluyor o yüzden olabilir. mercedes ve audide böyle bir sorun yok. BMW de en kısa zamanda satış yapabilmek için bunu düzeltecektir. bmw düşünenler bayiye gitmeden telefonla ötvsiz fiyatını sorsunlar bence.