Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni hastalıkları rapor yenileyerek rapora ekletebilir miyim?

kartanem2

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
1
Merhaba benim dogustan kalça cikikligim var 2018 de yuzde 18 süresiz raporla engelli aracimi aldim sol engelli oldugumdan oran sorun olmdı ancak yaklasik beş yıldır tip2 diyabet oldum glifor kullaniyorum iki yildir astim var uc yildir tiroid ilaci evitrox 50 lik ve 25 lik kullaniyorum midemdende meteplazi takibim var 6 yildir her yil endeskopi oluyorum şimdi birde mesanede lokoplaki tedavisi ve takibi başladi tekrar rapor basvurusu yaparsam yüzde 40 i bulurmuyum bulamassam eski raporum gecerli olurmu yada 40a cikmassa iptal edebiliyormuyum eski raporum bozulmadan

Yüzde 40 in altinda olursa imzalanmadan almiyorum deyip iptal edebiliyormuyum imzadan önce oranı gorebiliyormuyum gordum iptal ettim eski raporum hala gecerli olurmu

Zaten otv mtv den muafim mevcut raporumla o hakkim kaybolmasin istiyorum ek olarakta engelli raporu cikarip ucretsiz seyyahat karti cikarmak icin yoksa calismiyorum ev hanimiyim emeklilik gibi is hayati gibi bi durumum yok 48 yaşindayim ssk veya bağkur gunum yok sadece bir başlangıç var 2006 yilindan 1 gunluk okadar sade ulasim vb haklar

Evet doğuştansol kalça cikiği ve kisaliğindan dolayi 2018de yuzde 18 oranli rapor verdiler 2019 da aracimi aldim ama raporu alirken bayaği uğrastirdilar oran 40 olmadigi icin simdi gene 40i bulmassa oran birde elimdeki rapordanda olurum diye korktum rapora doktorlar istemiyor ek olarak otamatik araç kullanmasi gerekir yada otvden yararlanir yazisini yazdirana kadar cok zorlanmistim il sağlik bakanlığindan aradılar hastaneyide oyle yazdilardi

Üst Alt