Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni aracım için elden kontrollü gaz ve fren tertibatı yaptırmak istiyorum..?

atlantis

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
2012 model yeni corsa 1.4 otomatik vites araç aldım, çift taraflı diz altı protez kullanmakta olduğum için elden kumandalı gaz ve fren tertibatı yaptırmam gerekiyor,

önceleri kullanışlı olduğu için kivi k5 direksiyon altı gaz simidine baktım çok pahalı. Isparta da ikamet etmekteyim burada pek fazla seçenek bulamadım. Proje ve uygulama için Isparta çevresinde Ankara veya Antalya da olabilir, uygun yer arıyorum.
Tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim ilk aracım....

Terazi sistemi denilen, itmeli çekmeli şekilde uygun fiyata tavsiye edebileceğim kişi. Mehmet AKMAN Ankara Yenimahalle'de 0535 311 13 98... 2006 yılında 150 TL ye yaptırmıştım.

atlantis: kardeş ben antalyada yaptırdım ve çok memnunum. ben de senin gibi iki ayağımı kullanamıyorum. proje+aparat içinde 800 TL ye yaptırdım..antalya mekanik torna Cep: 0 535 647 35 90... ankarada daha palı ve sana uzak...

ANKARADA Mehmet AKMAN Ankara Yenimahalle'de 0535 311 13 98

Sayın Atlantis,

Eğer Kayseri'ye gelebilirseniz çok fazla değişik aparatlar var. Montaj ve bütün muameleleri burada halledebiliriz. Dilerseniz ustamızıda yanınıza gönderebiliriz.
Fiyatlarda aparatın türüne ve özelliklerine göre değişiyor ama gayet ekonomik olduğunu söyleyebilirim.
Selamlar

Sayın Atlantis ,

Biz Konya da Engelliler için araçalara tertibat ve lift sitemleri imalatı yapmaktayız.
Türkiyenin her yerine hizmet vermekteyiz. Hangi şehirde olursanız olun bizi aramanız yeterli , Araçın olduğu şehre bizzat gelip montaj ve praje(TSE) onaylı garantili tertibat yapmaktayız.
Araç alımıyla ilgili aklınıza takılan konular için bizden bilgi alabilirsiniz.

Bizi : 0532 724 20 01 den 7/ 24 araya bilirsiniz.

atlantis kardeşim ben bundan 2 ay önce konyadan yaptırdım bende burdurda ıkamet edıyorum
KONYADAN KESINLIKLE ŞAŞMAMANI USTUNE BASA BASA SOYLUYORUM BENIM APARATI YAPTILAR 10 NUMARA OLDU COK KULLANISLI VE RAHAT KESINLIKLE TAVSIYE EDIYORUM... FİYATIDA COK MAKUL ANTALYADAN ISPARTADAN DAHA UYGUN EMIN OLABILIRSIN...

Biz Konya da Engelliler için araçalara tertibat ve [URL="http://alisveris.engelliler.biz/catinfo.asp?cid=87"]lift[/URL] sitemleri imalatı yapmaktayız.
Türkiyenin her yerine hizmet vermekteyiz. Hangi şehirde olursanız olun bizi aramanız yeterli , Araçın olduğu şehre bizzat gelip montaj ve praje(TSE) onaylı garantili tertibat yapmaktayız.
Araç alımıyla ilgili aklınıza takılan konular için bizden bilgi alabilirsiniz.

Bizi : 0532 724 20 01 den 7/ 24 araya bilirsiniz.

Bu konyadakı arkadaşa mutlaka ulaşş senın ıcın en uygun ve en hayırlısı olucaktır emın olabılırsın

bende alacagım araca aparat taktıracagım ıstanbulda bıldıgınız yer varmı yada aracı aldıgım yeremı
yaptırayım sızın tavsıyenız nedır bırde ehlıyet alırken kullandıgım aracın tertıbatı ıtınce fren saga dondurunce
(topuz L seklınde)gaz verıyor yanı rahat gıbıydı dıyebılırım

Aracağı alacağınız yerde büyük ihtimal bu işi yapanlara yaptırıcaktır.

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar, Ankara daki bi arkadaşım da Mehmet AKMAN' ın numarasını verdi ve Mehmet beyle görüştük, direksiyon altı aparat için proje + aparat TSE onayı 350 TL anlaştık. proje ve aparatı korgo ile gönderecek montajını bulunduğum şehirde yaptıracağım umarım iyi kullanışlı bir şey olur. Teşekkürler...

Resimlerini ve kullandıktan sonra görüşlerinizi paylaşırmısınız...

Söylediğiniz fiatlar çok iyi arkadaşlar.ben İstanbul da proje ve tertibatın 1500 lr.yı bulduğunu duymuştum

atolantis;
mehmet akman nın yerı nerde ankaradamı

Can kuş Ankara'da adres: Lalegül bağdat caddesi(balıkçılar arkası) Belediye dükkanları No:42

Üst Alt