Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yemek ve nefes takıntısı yaşayan var mı?

Konular
10
Reaksiyonlar
9
Paranoid Şizoyum, yemek yerken yeterince çiğneyip çiğnemediğime emin olamıyorum. Nefes alırken ise alma süresini olması gerektiği gibi yapamıyorum. Bunlardan çok muzdaripim. Yaşayanlar var mı?

@İçgörüsümaxolan, Tarif ettiğin anksiyeteye benziyor karar verememe yapıp yapmadığından vb şeylerden emin olamama.

Bazen şizofrenle beraber olabiliyor bazende antipisikotikler yan etki olarak bunu yapabiliyor örneğin invega 9 ve 12 mg da.

Doktorunuza anlatın bunu.

@İçgörüsümaxolan, @sokr@t Benzeri oğlumda olmuştu invega yı yüksek dozda kullanırken.

Bir şey sorulduğunda veya bir şey yapacağında, yaptığında donup kalıyordu yapayım mı yapmayayım mı, yaptım mı yapmadımmı veya az mı yaptım çok mu yaptım bir tür kaygı durumu ve şiddetli olursa çok berbat bir durum.

İnvegayı dozu azaltıldı sırf bu yüzden.

Şimdi de azda olsa var ozaprinle beraber nervium içiyor o düzeltiyor o sıkıntıyı.

@kara duman,
Benimkinin ilaçla da ilgisi yok her konuda tabii ki değil ama takıntı yaptığım konuda o her neyse artık onu da ben seçmiyorum tabii neye takacağımı sonradan aklıma gelip takılırsa yandım şöyle yapsaydım böyle yapsaydım ya da yapmasaydım keşkeler, pişmanlıklar takılıyor.

@kara duman,
Yok siz yaptığından emin olamama yazdınız ya oğlunuzla ilgili bende keşke deme pişman olma konularını takıntı yaptığım için o aklıma geldi basit konularda üstelik kafaya fazlaca takıyor ve zor unutuyorum yaptığından emin olamama gibi bir şey o da aynı şey olmasa da.

Üst Alt