ben 2 yasındayken yanlışlıkla yapılan bir igne yuzunden tekerlekli sandaliyeye bagımlı kaldım. yasayarak bazı seyleri ögrenmem gerekiyordu ben de onu yaptım; once ilkokula kayıt yaptırmak istedi ailem ama almadılar zorlayınca kendimi kayıt etmeyi basardım koyde oturdugumuz için tekerlekli sandalıyemde yoktu okula ailemin sırtında ya da atla gidip geliyordum
ilkokulu boyle bitirdim sonra ortaokula gidecektim ama arada 5km.vardı. gitmek istedigimi aileme soyleyince bana elimizde sadece at var gitmek istersen git dediler ben de gitmeye karar verdim ortaokuluda boyle bitirdikten sonra şehir de okumam gerekti iskenderuna geldim burda tekerlekli sandaliye ile tanıstım ve de ticaret lisesine kayıt oldum ve de bitirdim
şimdi universte mezunuyum bir kamu kurulusunda çalışıyorum :?:
onemli olan engelli olmak degil engelleri yenmektir
ilkokulu boyle bitirdim sonra ortaokula gidecektim ama arada 5km.vardı. gitmek istedigimi aileme soyleyince bana elimizde sadece at var gitmek istersen git dediler ben de gitmeye karar verdim ortaokuluda boyle bitirdikten sonra şehir de okumam gerekti iskenderuna geldim burda tekerlekli sandaliye ile tanıstım ve de ticaret lisesine kayıt oldum ve de bitirdim
şimdi universte mezunuyum bir kamu kurulusunda çalışıyorum :?:
onemli olan engelli olmak degil engelleri yenmektir