Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Yaşam] 'Yeni bir iş' tamam, sıra 'yeni bir eş'de...

limpbizkit_2298

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
slm arkadaslar
su an sizinle duygumu paylasmak ıstedım ve yazmak ıstedım. su an moralım cok ıyı cunku yenı bır ıse gırdım. hem de kendı emegımle ve azmımle elemelerden gecerek ozel bır hastahede bılgı ıslemcı oldum. bundan dolayı moralım cok ıyı. ama tek bır sorunum kaldı o da artık bır yuva kurmak ıstıyorum.a ma cevremde kendıme uygun bırını bulamadım bu yuzden mutsuzumm...

benım ıcın onemlı olan sevgı ve sadakattır... bunu bulmakta cok zordur.... gercekten boyle bırını bulsam cok mutlu olucam ama maleseff... cunku cevremdekı kızlar genelde kendı cıkarları ıcın bır seyler yapmaya calısıyorlarr ve benı de bu konuda kullanıyorlar. bu da benım moralımı bozuyorr... ama artık kendımı kullandırmıyorum cunku maymun gozunu actıı.....

bu yazıyı neden yazdım dıye sorabılırsın. hemen nedenınıde acıklamak ıstıyorum: sadece paylasmak ıstedımm.[

senin adına çok sevindim arkadaşım. umarım istediğin evliliğide yaparsın .çünkü yuva kurmak ve helede çocuk sahibi olmak dünyadaki en büyük zenginlik. benim eşim yeni engelli oldu ve biz bu zorlu günlerde yavrumuz sayesinde ayakta durabiliyoruz. herşey gönlünce olsun

Üst Alt