Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Yaşam] Sokağa çıktığımda 'ben farklıyım' dedim ve daha güçlü hissettim kendimi

mat_60

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Üniversite yıllarımda sle rahatsızlığımdan dolayı çok rahatsızlık çektim ama çok fazla hastalığımı araştırma gereği duymamıştım doktorum ve ailemin kontrolünde ilaçlarımı kullandım. Bi gün ilaçları kullanmak istemedim sıkıldım ve sonra hastalığım ilerledi yataktan kalkamadım bazı sınavlarımı bile kaçırdım. Doktorumun uyarısıyla ilaçlarıma devam ettim.
İyileşince hayat devam ediyodu ama ben bu kadar aciz olmaktan korkmuştum. Bi internet stesinde milyonda 5 kişide bu hastalığın olacağını ve detaylarını okuyunca dünyam başıma yıkıldı. ÇOK AĞLADIM. Ama liseden bi arkadaşım sayesinde kendimi topladım. Sen dünya bu hastalığa tek yakalanan olsan bile sığanacağın tek yer var dedi ve şanslısın O seni seçmiş dedi ve kendimi o günden sonra çok güçlü hissettim. Her sabah okula giderken kapıda insanlara bakıp ARANIZDAN BEN SEÇİLDİM diyip kendimi kahraman gibi hissedip okuluma devam ettim. O dönem bütün derslerim ii oldu ve bütün alttan derslerimi verdim. Bi kaç tane gene var temizlenicek ama :lol: Neyse paylaşmak istedim arkadaşlar. :)

Allah'ın insana verdiği dert, hastalık ve sıkıntılarda mutlaka bir hikmet vardır.Allah sabır versin ve geçmiş olsun kardeşim.. selam ve dua ile...

sağol kardeşim bunları anlamam biraz geç olmuştu ama şimdi daha ii bakıyorum

bu kadar pozitif olman çok güzel hemşom :) umarım bütün isteklerine kavuşursun hayatta :wink:

Üst Alt