Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Yaşam] Niye böyle yapıyorlar anlamıyorum. Engelliler yolunacak kaz mı!

shımarık

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
aslında yazmazdım ama gerçekten merak ediyorum;
down sendromu 4 yaşında bi yeğenim var
istanbul avcılarda oturuyolar ve bi eğitim merkezine gidiyo bireysel ve grup eğitimi alıyo evlerine uzak olduğu için kışın servisle gitmesi gerekiyo. sigortalı olduğu için eğitim için hiç bir ücret ödememiştik ancak servisin paralı olduğunu 2 senedir biliyoruz ve veriyoruzda (salaklık bizde araştırmıyoruz işte :twisted: )
başka bir eğitim merkezinin açılmış olduğunu duyduk kurucusunun fatmanın (yeğenim) ilk öğretmeni olması ve diğer merkezlere göre havuzu,at biniciliği vs. başka özelliklerinin olmasından dolayı buraya geçmeye karar verdik ve devletin hem eğitim parasını hem de servis için gerekli olan 30 ytl nin zaten veriliyo olduğunu öğrendik üstelik bizden 40 ytl istiyolardı
bunu öğrenince merkeze gidip kaydı silmelerini istediik niye gitmeyin fatma buraya alıştı iletişim kurması zor olur vs. bir çok yalvarıştan sonra niye insanları yolunucak kaz olarak görüyosunuz dedik madem paranızı alıyosunuz niye bizden de istiyosunuz dedik
tamam bizde para almayız demeye başladılar bişey demiyorum
ve burdan çabuk kurtulduğumuz içinde memnunum
ancak

niye insanları böyle görüyolar ne kadar basit geliyo onalra anlamıyorum
gerçekten insanları yolunucak kaz gibi görüyolar ne koparsak kardır gibi

düşünüyolar heralde

Ben senin yerinde olsam Milli Eğitim Bakanlığı'na suç duyurusunda bulunur ve ceza almalarını sağlardım. Bunu mutlaka yapmalısın. Emin ol o merkez sizin gibi herkesi de dolandırıyordur. Lütfen ama lütfen şikayette bulunun ve asla peşini bırakmayın.
Hem sizden haksız yere aldıkları paraları faiziyle geri alırsınız, hem tüm öğrenci velileri ile görüşülmesi sonucunu doğuracak bir müfettiş incelemesini başlatmış olursunuz ve hem de başkalarının bundan sonra dolandırılmaması için üzerinize düşen sorumluluğpu yerine getirmiş olacaksınız.

Özel Eğitim Rehberlik ve Danışma Hizmetleri Genel Müdürlüğü
orgm@meb.gov.tr

İdari İşler Şb.
orgm_idariisler@meb.gov.tr

Bütçe Şb.
orgm_butce@meb.gov.tr

Öğrenci İşleri Şb.
orgm_ogrenciisler@meb.gov.tr

Okulöncesi, İlköğretimde Rehberlik Şb.
orgm_okuloncesiilkogrtrh@meb.gov.tr

Rehberlik Ve Araştırma Merkezleri Şb.
orgm_ramsubesi@meb.gov.tr

Öğrenme Güçlüğü Olanların Eğitimi Şb.
orgm_ogrenmeguclugu@meb.gov.tr

Fiziksel (Ortopedik) Engellilerin Eğitimi Şb.
orgm_fizikseleng@meb.gov.tr

Tüm e-posta adresleri: http://orgm.meb.gov.tr/duyurular/e_posta_adresleri.htm

sizi yoluncak kaz gören eğitimiin merkezinin en azından burdada olsa ismini yazarak deşifre edebilirsiniz.ve şefin dediği gibi kesinilikle suçduyurusunda bulunmakta fayda var ki, bu insanlar başkalarını sömürmeye devam edecek, eğer birileri bu gidişata dur demezse...

Üst Alt