Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Yaşam] İlkokul 2. sınıfta yaşadığım bir olay...

ŞAH MAT

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Kötü bir anımı sizlerle paylaşmak istiyorum.
İlkokul ikinci sınıftaydım. Ben sol ayağından ortopedik özürlüyüm ve o zamanlar uzun yürüme cihazı kulanıyordum, teneffüse çıkmıştık arkadaşlarla dışarıda ATATÜRK büstünün yanına gittik ben büstün etrafını çevreleyen zincirin üstüne destek nihayetinde oturuyordum. o sırada nöbetçi öğretmen bağırarak bize doğru geldi. ne olduğunu anlamadan bana peşpeşe tokat atmaya başladı. arkadaşlar "yapmayın öğretmenim" diyorlardı... tabi doğal olarak denge olamdığı için yere yuvarlandım. ağlıyorum da, çok korktum. niye bana tokatlar atıtığını da bilmiyorum.
daha sonra öğretmen benim yerden kalkamadığımı gördü ve gözü cihaz ayakkabıma takıldı. hemen, "oğlum sen sakat mıydın, aferdersin..." son cümlesi bu oldu
bu kötü olayı küçükken yaşamama rağmen bu yaşıma kadar unutamadım. Sizlerle paylaşmak istedim Teşekkürler

Bide öğretmenin bana tokat atmasının sebebi zincire oturmammış, sonra öğrendim, ama iş işten geçmişti :)
NEFES ALIYORSAN ŞÜKRET :)

Ülkenin milletiyle bölünmez bütünlüğüne aykırı bi iş yapıyor olabilirdiniz orada diye düşünmüş olmalı öğretmen! Ya da mazallah çim felan varsa oralarda, o çimlere basmanız da kutsal topraklara hakaret sayılmış olabilir!
Çocukluğunda bu tür bıktırsan-kusturan-nefret ettiren olay yaşamayan var mı bilemiyorum. Bizdeki eğitim eğitim değil, kışla talimgah alanı gibi! Okulda müdürn "hazrol!" diye bağırdığı kadar vallehi askerde subaylar bağırmıyordu :) Çocuklar özgürlük formasyonuyla değil, emir-komuta ve koşulsuz itaat talimatlarıyla yetiştiriliyor maşalah!

Saygıdeğer Oturanboğaya latılmamak elde değil.Nerden gelmiş bu çağ dışı yersiz uygulamalar anlamam ama ne hikmetse askeri rejim ile yönetilir en özeli,nden devletine kadar bir çok eğitim yuvası. :evil:

Ne zaman bağımsız profesyonel olacaz tanrı bilir.

Üst Alt