Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Yaşam] Her zaman içimde kalan bir uhde: askere gidememek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kirli37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kirli37

Yeni Üye
28 yaşıma girdim bu zamana kadar içimde kalan en büyük uhde askere gidememek. Ama bu bu zaman kadar kimseyede söylemediğim bir şey. askerleri televizyonda felan görüne gururlanır sevinir ve gizlice ağlarım. kendi yaşıtlarım gitti geldi, ben hep gitmeyi bekledim. hala şimdi yazarken bile gözlerimden damlalar dökülüyor.
Allahıma bu günlere de şükür.

Düşmez kalkmaz bir Allah gülüm, düşeriz elbet!
Ama biz düşersek; bir yağmur damlası gibi yaprağa,
"Vatan Sağolsun" diyen Mehmetçik gibi toprağa düşeriz!
Düşmeyiz namerdin ayaklarına!
Bir hüzünlü türkü olupta yarin dudaklarına düşeriz!..

MERAK ETME KİRLİ SEN BU İSEK VE YÜREKLİLİKLE GİTMİŞ GELMİŞ KADAR OLDUN...
VE ASKERLİK SEVABINI ALDIN...

kirli37' Alıntı:
yok ben formaliteden değil normal asker olmak isterdim.

vatanı milletini sevmek bayrağını bulunduğu toprağın kıymetini bilip
halkın çıkarını kendi çıkarın gibi görüp düzenli yaşayıp vergini veriyorsan
anayasal düzene uygun yaşıyorsan emin ol

YÜREKLERDEKİ MADALYALI ASKER SEN SEÇİLİRSİN

istemen bile yeterli. bu şekilde düşünmekle gitmiş kadar oldun bencede.

Kardeş ben muayenelerde söylemedim ölümü bile göze aldım gittim yaptım allah a şükür geldim o elbiseyi giydikten sonra zaten allah sana yardım ediyor öyle şeyler yaşadımki anlatamam o kadar güzel gerçek ve mistiktiki allah işte kudretinden sual sorulamaz .
Dedim ya anlatamam. :?:

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri