Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Yaşam] Garanti olacaksa vazgeyim!..

hikmet25

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar yazılarınızı tek tek okudum duygulandım, üzüldüm ve sizinle gurur duydum. ben engelli değilim çok şükür sağlıklı bir bireyim ama bu hayatta ne oldum değil ne olucağım demeli insan. sadece eşim polio sekeli ama bir engeli yok sağlıklı bir insanın yapacağı herşeyi yapıyor
yürürken biraz aksama söz konusu.ama ben bunu hiç problem yapmadım.onunla üniverstede tanıştık ve şuan evliyiz.evlilik hazırlıkları durumunda saolsun ailemde bir problem cıkarmadı çok fazla sadece annem istemedi biraz.kabullenemiyordu.ama ben hiç rahatsızlık duymadım ve sonuna kadar arkasında durudum kararımın.anneme eğer evleneceğim kişinin hayatının sonuna kadar sağlıklı kalacağına garantin olacaksa vazgeyim dedim.oda birşey demedi ondan sonra.çalışıyorum bilgisayar öğretmenliği yapıyorum eşimde özel sektörde bilg programcılığı yapıyor.hepinize allah sabır ve hayata tutunma gücü versin.kendinize iyi bakın ve kendinizle barışık olun......

Sevgiler karşılıklı olmalı siz sevdiğiniz için ölümü düşünürken
o sizin için çoktan ölmüş olur.
İnsan oğlundada böyle bir karşılıklı sevgi olduktan sönra
hiç zannetmiyorumki gözü eğriyi veya doğruyu görsun.
Güzel bir karar vermişsiniz insanları fiziki özelliklerine göre sevmemeli
Dilerim ömür boyu ayni sevgiyle gidersiniz.
Her ikinizede kolay gelsin Allah işlerinizi rast getirsın.

Nekadar iyisiniz Hikmetbey
Biz Engelli Bayanlar bırakın Sağlam Bi Erkek Tarafından Beyenilmek
Engelli Erkekler Tarafından Bile Tercih edilmiyoruz
yani Engelli Erkeklerde Sağlam Kızlarla evlenmek istiyorlar
açıkçası buzamanda sizler gibi Sevgiye önem veren Sevgisine sahip çıkan Doğru insanı bulmak zor galiba

bende engellıyım hıkmet25 bendede polio sekeli var.. esımde aynı sızın gıbı saglıklı hıcbır fızıksel sorunu yok.. bız evlenırken hanımın aılesı hıc sorun cıkarmadı hatta onlar hep arkamdaydı sadece bızım kıler bıraz sorun cıkarmıslardı oda eşim ev hanımı dıye calısan bır bayan ıstıyorlardı :( ama suan hıcbır sorunumuz yok ve gayet aramızda mutluyuz hemen hemen 1 yıla yakında evlıyız..

Allah mutluluğunuzu daim etsin, soluk aldığımız sürece mücadeleye devam

Üst Alt