Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Yaşam] Bizim devlet dairelerine girmek, bankadan para çekmek hakkımız yok mu!

FORMULLA

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
ARKADAŞLAR, BEN KAYMAKAMLIĞA GİDEYİM DEDİM GECEN, BİR DÜNYA MERDİVEN. MUHTARLIĞA GİDEYİM DEDİM YİNE AYNI, KAROKOL DESEN ÖYLE, BEKLEDİYE DESEN BİR KISMINA KADAR, SİNAMAYA GİDEYİM DESEN MERDİVEN, OY KUNLKANAYIM DEDİM YOK, NEYMİŞ MERDİVEN VARMIŞ, KUNLANAMADIM OYUMU, BİR DÜNYA TANTANA.
BİZDEN SONRA OY İSDERLER, AMAA BUNLARA DAHA FAZLA TEPKİ GÖSTERMEMİZ LAZIM. BİZM DERTLERİMİZİ SIKINTILARIMIZI VEYA BAŞLARILARIMIZI NE KİMSE SÖYLÜYOR, NE DE KİMSE YAZIYOR. MEDYADA HERŞEYİN DİZİSİ OLUYO,R BİZİİM ADIMIZA NE BİR DİZİ NE BİR BELGESEL NE BİR PROGRAM.
BİR ÜLKENİN KALİTESİ ENGELİSİNİ GAZİSİNE YAŞLİSİNA VE ŞEHİTİNE DUYDUĞU SAYGIDAN BELİ OLUR

işte senin benim gibilere verdikleri değer :evil:

BİZLER HAKIMIZI ARIYALIM ARKADAŞLAR BİZZ HERKESDEN DAHA GÜCLÜYÜZ CÜNKÜ DERT İNSANA BAŞ EDMEYİ ÖĞRETİR BAŞ EDMEYİ ÖĞRENMEYİ ÖĞRENMEK GÜCLÜ OPLMAYI ÖĞRETİR YAŞAMA BAĞLI KALMAYIDA BİZ HERYERDE HAKIMIZI ARIYALIM

Üst Alt