Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
markette çalışıyorum bir kız geldi ki dünya güzeli
beş dakika geçmedi tekrar geldi
sık sık gelip gidiyor benle muhabbeti ilerletmeye çalışıyor
hatta bir gün de patron varken geldi patron dedi ki bu kız sana aşık
hakikaten doğru imiş çünkü sondan bir önceki gelişinde tezgaha bir mektup bırakıp gitti
tabi meraklandım açtım okudum beklediğim şeydi beni sevmiş aşık olduğunu benden bir tepki alamayınca açılmaya karar verdiğini falan yazmış
e haklı biz de yakışıklıyız
neyse sonrası mı beni ilk defa ayakta gördüğü gün yaşadığı şoku gözlerinde görmeliydiniz
tabi kız da haklı beni hiç görmemişti ki ayakta bir ayağımın hafif aksadığını görünce bir gidiş gitti ki ne bir daha gördüm ne de haberini aldım
birgün görebilirsem beni etim kemiğim için mi sevmiştin diyeceğim
beni ayakta gördüğü gün keşke dedim şu an sağlam olsam o kız belli içi kötüymüş ama o kadar tatlı idi ki anlatamam
ama ona kötü dersek bütün insanlara kötü dememiz lazım bizi neticede kim öyle görmüyor ki
varsa sizin de içinizden sağlam olsaydım dediğiniz anlar paylaşırsanız sevinirim
(gerçi bunu dilemediğimiz an yoktur)
bu konudaki yorumunda BARBİEBARBİE 'ye katılıyorum. bizler öyle görmüyoruzzzz. ama her insan aynı değil tabiiki.
böyle durumlarda önyargı giriyor devreye sanırım. umarım bundan sonra böyle durumlarla karşılaşmazsın Blue_sail..
barbişim çok haklı...
her insan bir değil....iyide var kötüde...
herkesi bir kefeye koymamak gerek....
engelliğim diye evlenemiyorum ne demek arkadaşlar yaaaa bu gerçekten kısmet işi....engelli engelsiz bakmıyo valla alın yazısı kader.... :!:
Bu gibi durumlarda karşımızdaki insanları fazla yargılamamak lazım
Bu gibi konularda kendimizi kandırmayalım her insan gibi bizlerde seçıcıyız.
Kişilerin küçükken hayal edipte yaşamak istediği bir çok şeyler vardır.
Bunlarıda yaşamaları için her şeylerinde seçıcı olmalarıda doğaldır.
galiba haklısınız ama düşününce bir yere aklım yine takılıyor o da şu:
-bir engelliyle engelsiz evlenince sanki sağlam olan sakat olana birşey bahşetmiş gibi konuşuyorlar ya o bile sinirime dokunuyo mesela:
-kıza bak onun bu halini görmezden gelmiş onu sevmiş harbi kızmış
ya nice bi şeye yaramaz sağlam insanı görüyorum da ah diyorum ah
keşke bu olmasaydı
sevgiyle kalın
Olay tamamen engellilikle ilgili. kendimizi kandırmayalım. o iyi biri kötü biri meselesiyle alakası yok. kız belliki senin yakışıklılığına vurulmuş. zaten sohbetsiz, muhabbetsiz sana tutulmuş olması bunu gösteriyor. onunki gerçekten aşkmış ama.aşk bir anlık duygudur sadece. gelip geçicidir. ama bunu kafana takmış olman çok saçma. sen engelini aşmış bir bireysen eğer bu tip şeyleri ardına alman lazım. bende engelliyim. ve bu yüzden çookkkk terkedildim. bunu açık gönüllülükle ve gururla söylerim çünkü çok şükür kişiliğimdeki bir bozukluk yüzünden terkedilmedim hiç. hepsi görsel bir mevzu olan engelimdi.bir arkadaşımında dediği gibi, engelli olmasaydım evli, çoluk çocuk sahibi bir kadın olarak yaşardım. ama terkedilmelerim ne erkeklerden nefret etmeme neden oldu nede sağlıklılardan.
bir keresinde eve gidiyorum. kızılaydan eve metroya bindiğim halde bir genç takip ediyor. metrodan indim merdivenlere yöneldim, daha ilk basamakta genç son sürat beni bırakıp merdivenleri ikişer ikişer çıkmaya başladı. eee? hani takip ediliyordum ne güzel yahuuu Allahım gülmekten öldüm ardından bakarken.
gülünecek şeyler bunlar. onların düştüğü durum o kadar gülmeye değerki...komikler çok komik...