Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yaşadıklarım psikoz hastası olmama neden olmuş olabilir mi?

@raysel,
Şanslı isen, Rabbim doğru dürüst bir psikoloji vermişse etkilemez. Ama Rabbim bok gibi bir psikoloji vermişse işler sakat. Normalde etkilememesi gerekir. Etkileyip etkilemediğini ancak sen bilebilirsin...

Çocukluk travmaları geçmez demek çok iddialı. Neye dayanarak bunu söylüyorsunuz? Çocukluk travması olmayan adam yoktur. Ama memlekette mutlu adam da çok. Hem Bunlar geçmiyorsa kapatalım dükkanı gitsin. Yaşamanın da anlamı yok O zaman...

Ortaokulun son senesi okul değiştirdim sınıfta söz alırken ogrenciler üstüme gülüyordu biri bana sürekli vuruyordu biri elimi tırmalıyordu iki kişi çıkışta üstüme saldırdı sorunca da senin tipini beğenmedik o yüzden öyle yapıyoruz diyorlardi bu durum benim içe kapanikligimla mi ilgili

Ergenlik boyunca kendimi çok çirkin hissediyordum arkadaşlarım dalga geçiyordu bu yüzden seni disliyiruz diyorlardı ortaokulda mudur yardımcısı bana sürekli evde mi kaldın diyor,yanındaki öğretmen de evde kalır diyordu lisede öğretmen bana çok farklı bi yüzün var ilk defa görüyorum başka kimsede görmedim böyle öğretmenlik yapamazsın diyordu o dönemde bisey yapılabilir miydi şimdi ben napayim intihar mı edeyim

Üst Alt