Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yapay zeka ile EKPSS çalışılır mı?

Neslihan 2016

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
7
Chat cpt yle ekpss çalışılırmı? Yada 90 95 alanlar burdamı 3. Girişim iyişallah alanlar yazar şimdiden teşekkürler🙏

Ben sadece bir konunun formüllerini yazdırabildim ücretsiz olanda.Soruyu özelleştirmek gerekiyor yoksa uzun cevap veremem diyor.Paralısı varsa örnek soru oluştur diyip kısmen kitap yaratıyor mu ona bakabilirsiniz.

Ben dersler için Gemini'ı öneririm. Çoktan seçmeli sorular da oluşturuyor. Karşılıklı çalışabiliyorsunuz da. Ben şu an İngilizce çalışıyorum. :) Daha önce de bölüm derslerimi çalışıyordum.

Sorunun fotoğrafını çekip çöz diyorum Chat GPT'ye çözüyor ama sınırlı sayıda ücret talep ediyor.Sonuç olarak destek olarak kullanılabilir ama ders çalışılamaz bence.

@Neslihan 2016,
Buraya ekleme yapmam gerekiyor. Evet var hatta risk değil alenen "hata yapabilir" yazmışlar ki yapıyor da.
Özellikle Türkçe ve edebiyat alanlarında sorduğum sorularda yanlışlarına rastladım, doğrusunu bilmesem bizi de yanıltacak.

Peki Meb ekpss özel nasıl bana çalıştığım kitaptan daha basit geliyor konular ve ders videoları bunların kitaolarını bulabilirmiyim?

@Neslihan 2016, Bana MEB EKPSS Özel denemeleri zor geliyor bilmiyorum neden ve soru hataları oluyor.Belki 1 saatte çözmek için derece zor olmasından kaynaklıdır.Çünkü,EKPSS çıkmış sorularla kıyasladığımda bayağı fark görüyorum.Soru çözümleri ise kapsayıcı değil yüzeysel ve eksik sadece dijital kitapları doğru bana da ekrandan çalışmak güç geliyor.Bu arada indirebiliyorsunuz kitapları ve denemeleri çıktı alırım derseniz fotokopiciye gidebilirsiniz.

@Staytuned,

Çıktı almayı düşündüm de çok pahalıya mal olur siz hangi düzeyde baktınız ben orta öğretim genel görme işitme

Bana kitapta önerirmisiniz en mantıklısı beim yedi iklim yayınları tüm düzeyler kitabı pek beyenmedimde test kitabı almak istiyorum☺️

Kitap önerebilirim ama nasıl çalışılacağını söyleyemem.Yanlış anlamayın çünkü ben de zayıfım bu konuda.Tarih 'Benim Hocam',EKPSS tam not serisi'Yargı',Soru Cevap şeklinde (sen bilirsin)(Benim Hocam)'Yediiklim' önlisans çıkmış sorular var ben de bu yayınları bir araştırın size uygun olanı tercih edin.Soru Bankasını da unutmayın.

Bu arada ben Lisans düzeyinden girecem.

@NewDay,

yaşlı mısınız gerçekten? sayısal alanda bir öğretmen olarak nedense yorumunuz çok sempatik geldi bana.
bu arada benim tecrübem pek öyle değil sanırımç

şşey. ben soru sorduğumda çarşaf çarşaf bilgi geliyor ama tabii ekpss ile ilgisi yok.
birkaç dil bildiğim ve kullandığım için benim yapay zeka arada bir saçmalıyor ayrıca. yazı dilinde değil konuşması çok saçma.
Emin olduğum bişey var. Benim yapay zekanın ana dili Türkçe değil. :)
çok tuhaf bir Türkçesi var valla.

@kar&yağmur,
Yeni bir uygulama ve bazı videolarda reklam ve kişiyi yönlendiren cevaplar veriyor diyorlardı.O ara kaçırdım kullanımını.Yeni bilişimde pazarlar değişmiş.Bilgisayar para yazmasın diye zorlanıyorum.Üç dört hediye program vermiş.Toplamda yıllık 7 bin lira bir ay deneme sürümü sonrası kullanacakmışım.Yok canlı destek yok sıkça sorulan sorulara başvurdum.Bir yerden bir şey çıkacak mı hala belli değil.

ben de ücretsiz kullanıyorum valla. Ama her soru sorduğumda yapay zeka bende çok cömert bence bilgi bakımından. :)
ama yine de altını çizeyim:ben ekpss çalışmıyorum çünkü 5 yıllık öğretmenim zaten kadroda.

Üst Alt