Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yanlışlıkla karınca ya da böcek yedim galiba. Bir şey olur mu?

Konular
75
Reaksiyonlar
143
Soğuk çorba yapıyordum. Malzemeleri leğende karıştırırken kolumda yürüyen birşey gördüm. Elim yağlıydi dokunup alamadım. Koluma doğru üfledim galiba leğene düştü.

Emin de olamadım
İçtim çorbayı
Herhangi bir şey olur mu ?

Olmaz mı hiç böcek ölmüştür .😃

börtü böcek hiç sevmiyorum. Geçen gün eve çekirge girdi. Sabaha kadar anksiyete geçirdim.

Soğuk çorba nasıl oluyor hiç ısıtmıyor musun?

Gerçi sorun çıkartmaz seninki proteinli bir çorba olmuş afiyet olsun.

Gece uyurken sinektir böcektir gibi şeyler çok yiyor ya da yutuyormuşuz gibi bir şey okumuştum ya da duymuştum doğru mu bilmem.

@furkander33, güzel tarif. Nohutta da protein vardır ancak böcek eklentisi miktarı arttırır beğendim.

Takılma fazla, böceği kemirsen bile mide asidin onu sindirir.

Benim de ağzıma örümcek girmişti. Su içerken sert birşey hissettim ağzımda. Tükürene kadar dudağımın iç kısmını ısırdı. Arı sokması gibi acıttı. Sarı arkasında top gibi birşeyi vardı. plastik kap gibi birşeye koydum , akşam gelince baktım topu düşmüş. Ölmüş. Enfeksiyon hastalıklarına gittim o zaman. Biz kene vs. soktuysa ona bakarız dediler, bir gargara verip gönderdiler.

Üst Alt