Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yakınım hakkım olan ÖTV indirimini suistimal etmek istiyor. Ne yapmalıyım?

51N4N

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar herkese selamlar,

3. derece yakınım benim engelli araç hakkımdan faydalanmak istiyor, (%90 engelli olduğumdan uzun zamandır dışarı çıkmadım, evdeyim hep ve çıkma ihtimalimde çok az çok kötü bişi olmadıkça, parası ve diğer masraflardan ondan olcak ama araç benim üstüme olacak benle alakası olmayacak o kullanıcak sürekli) bende bunun etik ve ahlaki olmıyacağını düşündüğümden çok rahatsız oluyorum. onu kırmadan vazgeçirmenin yollarını arıyorum. insanlara hayır diyemeyenlerdenim sanırım, bu hakkı suistimal edenleri caydırcak bişiler olmalı, onu vazgeçirmek için fikirlerinizi bekliyorum..

ya hayır olmaz de bitir konuyu nikah sende eşek başkasında iş olmaz

bu tam teşekküllü hastaneden heyet raporunu bahane ettim hastaneye gidemem dedim, heyeti eve getirces diyolar, bu heyet hatır için eve geliyormu varmı öyle bişi ?

kaza falan yaparsa ölümlü kaza butun işlemler senın ustunde hırsızlık o arabayla vsvs sıkıntı çıkar...
ben olsan yaptırmam zaman kotu ..

aman bulaşma o seni kullanmak istiyorsa sende çok kolay hayır diyebilmelisin

trafik cezaları kaza durumları tazminat en ufak olayda sana yüklenir

bu tam teşekküllü hastaneden heyet raporunu bahane ettim hastaneye gidemem dedim, heyeti eve getirces diyolar, bu heyet hatır için eve geliyormu varmı öyle bişi ?

sonunda yüzümü kızdırıp kabul etmicemde ama insanları kırmadan vazgeçirmk istiyorum..

51N4N;

sakın raporunu kullandırma,
1- heyet eve gelmez,
2- eğer senin raporunla araba almasına izin verirsen arabanın ruhsatı senin üzerine olacağı için, tüm sorumluluk senin olacak.ödenmeyen cezalar, eğer ölümlü veya yaralamalı kaza yaparsa ödenecek tüm tazminatı sen ödersin.

bu nasıl insanlık bir engelliden böyle bişey istenirmi sizi kullanmasına izin vermeyin sakın, gerekirse birdaha
görüşmeyin anlayışlı bir insan olsa sizden böyle birşey taleb etmez tamamen çıkarcı......

herkese çok teşekkürler yardımlar için, yaptığım araştırmalarım sonucunda bir çok sorun çıkacağından kabul etmediğimi söyledim, inşallah ilerki zamanlarda tekrar benden böyle bişey istemezler...sağlıcakla kalın..

Son düzenleme:
Üst Alt