Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Xeplion kullanıp Travecta’ya geçen var mı?

tb2nhf

Aktif Üye
Konular
82
Reaksiyonlar
99
Sevgili dostlar xeplion igne kullanıyorum 5 yıldır cok memnunum yalnız doktor trvectaya gecelim 3 aylık saglık acısından daha iyi dedi gecersem tekrar hasta olurmuyum xepliondandan travectaya gecen arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum

@tb2nhf,
Merhaba yarın bende travectaya geçicem 3 aylık doz nasılsınız iyi oldunuz mu ilaçla ilgili memnunmusunuz benimle paylaşırsanız sevinirim.?

6 senedir xeplionu çeşitli dozlarda kullandım son 1 senedir trevicta 525 kullanıyorum hatta 1 seneyi de geçti etkisi 3 ay olmasına rağmen bende 2 ay civarı sürüyor yan etki olarak hipertansiyon ve sperm azlığı uykuya dalmada güçlük titreme gibi yan etkileri olabiliyor ama atak geçirmemek için doktorum kullanmamı öneriyor

@Tyler D. Öncesinde kasın içinde ilaç olduğu için ilk defa vurulduğu gibi acımıyor sinek ısırığı gibi diyebilirim.

Xaplion iğneden trevictaya geçeli 1 seneden fazla oluyor. İlaçların yan etkisini görmedim

Ben de invega hapına geçtim iyi oldu çünkü iğnenin vurulduğu yerde şişme ve sertlik oluyordu ve geçmesi aylar sürüyordu

trevicta nasıl memnunmusunuz xepliona göre daha mı iyi oluyor yarın bende iğne olucam merak ediyorum.

Trevictaya geçiş iyiye gitttiğinin belirtisi zaten . Trevicta yan etkisi en az ilaç . Umarım hapa dönreiz.

iğnesi mi daha etkili hapı mı ?
ben xeplion dan clopixol a geçtim tekrar xeplion a döndüm

Son düzenleme:
@bireda,
En az yanetkisi olan ilaçmış iyi ya daha ne,neden hapa dönmek istiyorsunuz iğne daha konforlu değil mi.?

@Breh43
Merhaba
Aldığımız ilaçların dozajının düşmesi iyileştiğimizin göstergesi .Umarım doktorum birgün tamamen bıraktırır.

@bireda,
Merhaba, ignedede dozaj düşümü yapılıyor küçük dozlar var ve bagırsaklar zarar görmüyor fazla. doktorum demişti daha avantajlı ve konforlu diye övmüştü ve zaten fiyatındanda belli olur şuan Trevicta 15.500 küsür lira falanmış sanırım bu hastalıga ödenen en büyük ilaç rakamı bence bi okadarda kalitelidirki fiyatında yükselme vardır bence bunu göz ardı etmeyin.

Üst Alt