McCorc80
Güzel yorumların için teşekkür ederim ne mutlu sana yakın geldiysem.
Ben de yaklaşık 15 senelik bir paranoid şizofreni geçmişine sahibim 3-4 doktor gezdim. Bir ara rileptid kullandım risperdal costa nın aynısı diye biliyorum beni ölüye çevirdi cinsellik bitti çok mülayim oldum. Bırakınca ataklar başladı ve yeni doktorla xepliona başladım. 4
senedir kullanıyorum.
İlk başlarda uykusuzluk yaptı ve buna benzer bir çok yan etki ama daha sonra hepsi azalarak yok oldu.
Kilo alma nedeni hareketsizlikle birlikte aşırı tatlı tüketimi bence bu ilacın bir yan etkiside göbek yağlanması. Bir de prolaktin hormonuna baktır cinsellikle ilgili sıkıntılara bu hormunun yükselmesi neden oluyor.
Ben bir paket sigara içiyorum bırakmıştım tekrar başladım bir türlü bırakamıyorum.
aslında negatif belirtiler bende de var ama yenmeye çalışıyorum. bende motivasyon sen gibi başladığım işi bitiremiyorum ite kalka hep.
spora malum sebeplerden dolayı şuan gidemiyorum üyeliğim var ama.
bileğimi de sakatladım salonda iyi oldu geçmesini bekliyorum
bu hastalıklarda pozitif belirtiler bir şekilde yok oluyor yan etkilerde ilaca alışınca gidiyor ama negatifin çaresi yok.
bunu prof a sordum. henüz bir ilaç yok ama çalışmalar var dedi.
amerikada çıkan bir ilaç var henüz türkiyede satışı yok geçen biri fprumda paylaştı negatif belirtileri de yok ediyormuş öyle yazıyordu.
inşallah gelir bir an önce.
sana çok geçmiş olsun.
sağlıkla kal kardeşim