Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Xeplion kullanım deneyimlerinizi yazar mısınız?

@afsin

malesef raporun olsada ilacı yazdırman lazım.
raporlar bildiğim kadarıyla aylık 3 aylık 6 aylık ve senelik olarak çıkartılıyor.
ilaç yazdırma işinde ise devlet en fazla bir ilaçtan üç kutu alma hakkı tanıyor. ilaç üstünde görünüyorsa yeni ilaç yazdırsanda eczane vermiyor
evde var bitir tekrar yazdır gel diyor
bizim buralarda bürokrası heryerde

benim doktor işi biraz karışık
benim gittiğim hoca uni de çalışıyor . ama uni de hasta bakmıyor. o da bir seçim meselesi ister bakar ister özelde muaynehane açar
ben özelden muaynehanesine gidiyorum altı ayda bir.
bana bi reçete veriyor bende onunla uni de ki piskiyatri polikilikiniğe başvuruyorum . asistanları tanıyor kağıdı imzayı kaşeyi
işlemimi yapıyorlar yani üç ayda bir gidip ilaçlarımı yazıyor altı ayda bir de raporumu çıkartıyorlar.

sen direek bir hastanenin doktorundan faydalancaksan böyle olmayacak tabi.
doktora gideceksin o raporunu çıkartacak ve aynı doktor ilacını yazacak.

ixeplionun 3 aylık tozu çıkmış kullanan varmı??? 3 ayda bir vuruluyormuş

bir ay önce doktorla konuştum senin dediğin ilacı.
ama henüz türkiyede satışı yok dedi.
doğru yanlış bilmiyorum

Ekelik01
işitsel halisinasyon duyuyor olabilrsiniz
bence doktorunuzla konuşun daha ciddi bir hastalık belirtisi

@ahmet22
xeplionun 200 mg ı yok
en fazla 150 var
sende de aşırı derecede yan etki göstermiş
bir daha yazdıırmazsın korkma bence

Bende ereksiyon bozukluğu ve boşalmada düzensizlik yaptı. Sizde de böyle bi durum var mi?

Benimki 150 mg lik. En ust seviye.
Bazen geç boşalma. Çok uyku ve sersemlik yapiyor. Ama 10 yildir aliyorum. Artik vucut dizayn oldu. Artik akmadan olmuyor. 5 yildir remisyondayim. Diktor gramini dusurmuyorda

Benim henüz 2.ayda. bünye ne zaman alışır dersiniz?

3 yıl ayda bir vurdurdum bir yanıt alamadım doktor ilacını verdi

faydasını göremedim 3 yıl boşuna çektim o acıyı öyle bir yakıyordu ki

ilacı hızlı verdiklerinde hem yakıyor hemde dağılmıyor
sonra da kas ve kemik ağrısı yapıyor iki üç gün
ilacın dağılması için en güzel yöntem spor arkadaşlar.

Xeplion 2 yil raporum vardi surem bitmis. Yine rapor cikartacam. 3 hekim imzali oluyor. Ilginc bi ilac anlamiyorum.
Buyuk ihtimal 6 aylik verir.
Trevicta cikmis acaba alan varmi 3 ayda birmis

trevicta kullanmiyorum ama az once baktim internetten. bi ignede 175mg, 263 mg, 350 mg, veya 525 mg varmis. 3 ayda bir vurulma ama bir kerede cok enjekte ediyorlar. kullanam varsa yazsin bende merak ettim

arkadaşlar travectia da dozlar üç ayda bir yapılıyor
ancak sen don doktora sorduğumda henüz türkiyede satışı yok dedi.
bir ay önce böyleydi şuan dğiştimi bilemem

Bu igneyi kullanip kilo alan oldumu. Ben kilo aldim. Doktoruma soyledim kilo aldiriyor diye. Perhiz yap diyor. Ilaci degistirmedi. Yaklasik bir yilda 30 kilo aldim. Bu normal mi.

Şizofren arkadaslar kilo aldirmayan ilac kullanan varmi. Isimleri nedir Ben risperdal sereguel ketiapin solian abilify de kullandim. Abilify iyi gelmisti baska hastanede yazmislardi sinra o doktoru bulamadim baska hastane xeplion yazdi buda kilo aldirdi

abilify da dahil bütün antipiskotikler kilo aldırma meyillisidir. az yiyerek ve yürüyüş yaparak önüne geçilebilir.
karatay diyeti öneririm. ben o sayede ideal kilomdayım tabi spora devam ediyorum

Siz kilo almiyormusunuz. Ilac ne aliyorsunuz. Nasil diyet yapiyorsun. Spor ne yapiyorsun.bir arkadasim var sizofreni o hic kilo almadi oda leponex aliyir

leponex kullanan arkadaşlar var forumda. iyi bir ilaç olduğunu söylüyorlar. ben de xeplion kullanıyorum . ayda bir 100 mg yaptırıyorum başka ilacım yok çok şükür.

karatay diyeti uyguluyorum protein ağırlıklı besleniyorum ve ekmekten karbonhidrattan uzak duruyorum tatlı şeker çikolata yok gibi ve spor yapıyorum . spor salonuna gidiyorum

Bu ilac sana hic bir kilo aldirmadimi. Yemene icmene dikkat edersen kilo aldirmazmi bu ilac. Yani ben yemektenmi kilo aldim. Doktorda diyor perhiz yap az ye diyor

aldırdı. aldırdığı için diyete ve spora başladım.
dediğim gibi tatlıdan şekerden çikolatadan uzak duracaksın
ekmek yemiyeceksin
pilav makarna yok
spor yapacaksın o zaman kilo sorunu yaşamazsın inş.

Merhaba bende xeplion iğne vuruldum 1 hafta arayla 2nci vuruldum uykusuzluk devam ediyor tam 4 buçuk aydır nezaman düzelirim sence

Ben de vuruluyorum xeplion 150 mg ama ben bipolarım ve kullandığım ve kullanmadığım zamanlardaki farkı göremiyorum çünkü hatırlamıyorum.

Ayrıca halsizlik ve kalp çarpıntımda tam 4 buçuk aydır devam etmekte napıcağımı bilemiyorum çok çaresizim biri bana yardımcı olsun çok minnettar kalırım

Byfenerist senin şuanki uyku durumun ne biraz düzeldi derken nekadar düzeldi

Xeplion kullanan arkadaşlar yılda bir rapor yeniliyoruz .eski raporlarda 3 Aydan 3 aya 3 kutu ilaç veriyordu Sgk şimdi Yen'i rapor çıkardık ayda 1 kutu veriyormuş yani her ay ilaç reçete yazdıracağız . Önce 3 ayda bir reçete yazdırırdım rahat oluyordu .niye böyle oldu bilgisi olan var mı

uykusuzluk derin uykuya dalmamakla birlikte iyi ama tam 1 seneye yakın bitaz düzeldi

benim raporum haziranın 24 ünde bitiyordu. en son martın 23 ünde gidip üç kutu yazdırdım.
bana öyle bir şey demediler sorun da çıkarmadılar.
ilacı doktor cebinden karşılamıyor sigortam sayesinde devletten alıyorum
yazmayan doktoru şikayet edn
ilacın fiyatı onu ilgilendirmez size sağladığı etki önemli.

mmmy1983 ben de onu anlamaya çalişiyorum doktor mu yazmadı Sgk mı böyle istiyor anlasam ona göre davranacağım

Üst Alt