Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Xeplion igne kullanan var mı? Deneyimlerinizi yazar mısınız?

@Tyler D.,
İlacı bırakınca mı? Kullanırken mi. Ben de vermek isterim 5 kg ama mecbur kullanıyorum tedavi devam ediyor ama senet spora yazılacam

Dopamin ile prolaktin hormonları birbirinin zıttıdır

Dopamin düşerse prolaktin artar
Prolaktin düşerse dopamin artar

ANtipsikotik ilaçlar prolaktini arttırır
Prolaktin süt hormonudur
Prolaktin yüksekse erkeklerde jinekomasti yapar yani memeler büyür ve de cinselliği köreltir

Ben şu artış işini pek anlamadım ama kilo almaya çare şu olabilir gücün yettiği kadar spor örneğin YouTube den alınan kas yapma tüyoları 14 günde kas yapımı gibi şeyler var YouTube de hafif i var ağırı var başlangıçta hafif ilen başlanabilir hiç birini yapamıyorsanız yürüyün ben işte baya yürüyorum zayıf kalıyorum ama göğüste yerinde düz gibi görünüyor
Yağlar kas yapımını sevmez hemen erir o yüzden iyi gelir

@bi mi polar?,
Cedrina uyku için ketya antipsikoz sanırsam bide xeplion var sen bir tane antidepresan söyle yazsın ve devam etmelisin çünkü dopamin düştüğünde birçok insan özelliğini yok eder bunlardan faydalılarıda yok eder sende uykunu kaybetmişsin serotonin maddesi yani antidepresan yardımıyla o faydalı hormonları kazanacaksın karar gibi uyku düzeni gibi.
Sende şu olmuş olabilir uyuma hormonunda düzensizlik o yüzden Bi antidepresan dene uzun vadede yardımı dokunur ömürlüktür sana dozu yükseltirsen sen devam et birkaç aya uyku düzenin oturur ben invegada onu tek yada 50 mg lustralla kullanırken aşırı derecede uyurdum ve aşırı isteksizlik vardı ve yorgunluk vardı hepsini daha fazlasını 100 mg lustralla ile atlattım inveganın bozduğu faydalı hormonları blokeyi kaldırdı benden lustal bunları diyebilirim
Sana iğneyi invegaya değişir inşallah bende o acıyı yaşadım bir hafta süren iğne ağrıları ve ağır yan etkiler

Lamictal antidepresan yerine bipolarda kullanılıyor diye biliyorum. Mani kısmı olduğu için bipolarda antidepresanı kısıtlı kullanıyorlar.. o yüzden inşallah sorunsuz gider...

Üst Alt