Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vodafone bayindeki görevli engelli indirimi yapamayız diyor!?

Skyline

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
23
Bugün bayiye gittim indirimden faydalanmak için. Kadın zaten indirimli tarifede olduğumu , üstüne engelli indirimi yapılmadığını söyledi. Bende müşteri temsilcisini aradım sordum dediki engelli indirimi yapılabiliceğini , herhangi bir engel olmadığını söyledi. Başka şubeyemi gimeliyim ne yapmam gerekiyor ?

@Skyline, Başka bir bayiyede sor ama bu tür indirimleri normal kampanyasız fiyattan yapıyorlar o zaman bazen kampanyalı fiyat engelli indirimli fiyattan ucuza geliyor.
Engelli indirimi hikaye oluyor genelde o zaman

@Skyline,
Bende VODAFONE BAYİSİ ne gittim.
E-POSTA yolu ile belge göndereceksin.

E-POSTANIN EN BAŞINA ALTTAKİ YAZI YAZ.
Ben SADIK SETAR ve Vodafone abone numaram 0 536 123 45 67 dir. 12345678910 TC kimlik numarası ile ENGELLİ İNDİRİMİ nden faydalanmak istiyorum. Evraklar ektedir.

TC kimlik kartı(önlü arkalı fotoğrafı)
Engelli kimlik kartı(önlü arkalı fotoğrafı)
Engelli raporu(önlü arkalı)

evraktalepleri@vodafone.com

Bunları göndereceksin.

Hocam tekrar sordum aynı bayiye. Engelli indirimi aktif edebiliriz ama o zaman normal fiyat üzerinden sadece %25 indirim sağlanır dedi. Yani kendi indirimli hali daha iyiymiş engelli indirimli halinden. İki indirim birden olmuyormuş. Sağlık olsun.

Bende 2 gündür gidiyorum tarifem bitti uygun bir tarife istiyorum dedim 2 gündür sistem yok 😀

@Skyline, Aynı dediğim gibi bütün firmalar aynısını yapıyor engelli indirimi yapıyor ama normal liste fiyatından ama herkese yaptıkları indirim daha avantajlı oluyor.
Engelli indirimi bir işe yaramıyor yani.

@Skyline,
Sevgili kardeşim yaptığım işi söyleyeyim (daha bir ay önce yaptım)
1-Zaten vodafon abonesi idim.
2-Taahhüt süren gelmiş, yaklaşmıştı
3-Bayii gittim. Giderken yanımda SÜREKLİ ibareli ve %40 engelli olduğumu gösterir yirmi küsur yıllık raporumun aslını ve de Başbakanlık döneminde Başbakanlık Özürlüler İdaresinden aldığım Özürlü Kimlik Kartımı da getirdim.
4-İlan edip reklamlarını yaptıkları kampanyalı tarifesi üzerinden %25 indirim yaptılar.
5-Rapor ve özürlü kimlik kartımı alıp kendi sistemlerine tanıttılar
6-İş bitti.
Kolaylıklar dilerim sana da..

sözleşme yaparken indirim yapın deseydiniz ben öyle yapıyorum telefonda arıyorlar bizi benim raporum var diyiyorum ha öylemi diyorlar ve indim yapılmış oluyor

@07antalya,
Hocam eskiden vf sosyal destek çözümleri sayfasında faturalı engelli tarifeleri vardı artık o tarifeleri kaldırdılar mı? Sadece kontörlü tarifeler var o sayfada artık.

Var
@Skyline,
Kısa yoldan gidelim sen ne yapmak istiyorsun geçiş mi mevcut abonemisin geçiş yapacaksan elinde raporun bir mantigi yok zaten tarifeler rapor ile alacağın fiyatlarda. Diyelim illaki rapor ile almak istiyorsun bu sefer de tarifenin ana fiyatindan indirim yapılıyor yani aynı *okun laciverti olmuş oluyor😁.eski abone isen ve raporlu aldıysan işler değisir hangi tarife kullandığın bile farkeder.

Örnek: 750 dk 250 SMS 13 GB kullaniyoerum. 33 lira 2 lira zam yedim bu sene😅

Vodofonede Seçenekli İndirim li tarife tutturmuşlar onun üzerinden engelli indirimi yapılmıyor tek seçenek sunuyor onun üzerinden yüzde 25 İndirim yapıyorlar ondada gby konuşma az

bazı tarifelerde uygulamıyorlar zamanında benimde başıma geldi. Bir de bir alt tarifeye de geçemiyordun şimdi öyle mi hala bilmiyorum.

Üst Alt