Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vicdanın fazlası zarar mı hastalık mı?

Fazla merhamet vatana ihanettir sözü çok doğru sakın ha merhamet etmeyin siz edersiniz karşınızda ki etmez.

Tam alakalı olmayabilir ama """gereğinden fazla tevazu gösteren kişi , cahilden nasihat işitir""" diye bir söz vardır

Normalde sağda solda sokakta sorun yaşıyorum.Eskiden herkese yardım ederdim yine sorun yaşardım.Market kasasında parası çıkışmayan olurdu.Herkesi bir sayar yardım ederdim.

Kendimi unutmamam gerekiyordu.Kendime zarar bir şekilde iyiyi önemsedim geri kaldım.Bir islami makalede mümin belli bir yere geldiğinde münafık olmalı diyor.Münafığı kütüğe benzetirler sözüne önem verilir iyi durumdadır ama kütük kadar duygusuz cansız boştur.

Millet kafayı yemiş hiç üç kuruş veriyim dememek lazım.Komşudan biliyorum.Adamın cinsel organına vurmuşlar.Vurup kaçıyor parayı kime vereceğini bilemiyorsun.

Markette yıllar önce birinin parası yetmedi.Domates istiyor mevsimi değil.Ailecek paramız var domatesi mevsiminde yemiyoruz ama Dilenci yiyor.Sokaktaki terlikli çocuğa para veriyorum muhtaç paranın bir kısmı onun hakkı diye...Ben diyor para aldım parası bitecek nasıl mafya olduğumuzu görecek diyor.

@Artı_Noksan,kendine ve başkarına yapılan hatalardan pişman olma kendimçni suçlamak gibi

Üst Alt