Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

VHKİ kadrosu için bilgisayar işletmenliği sertifikası gerekli mi?

Zoppo

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar vhki kadrosu için bilgisayar işletmenliği sertifikası gerekli mi?Normal kpss de vhki kadrosu için sertifika isteniyor ama ekpss klavuzunda vhki için sertifika istemiyor sadece 4001 demiş.Sadece bilgisayar işletmenliği için istenmiş.Bu klavuzdaki bir hata mı yoksa sertifika olmadan vhki kadrosuna atanabilir miyiz?Geçmiş yıllarda da istemiyordu ekpss de.Bununla ilgili bilgisi olan var mı?Sertifikasız vhki olmuş birisi?

Lisede veya Üniversitede bilgisayar dersi aldıysanız ve bunu transkript ile ispatlayabiliyorsanız sertifikayı almış kabul edilirsiniz. Ben aynı şekil yaptım transkript yeterlidir.

Tercihlerin yanında 6225 kodu yoksa belgeye de gerek yoktur. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz, atanırsınız. Zaten lisans mezunları, 6225 yerine geçen bilgisayar dersi de görmektedirler.

Bildiğim kadarıyla 2014 ekpss ile sağlık bakanlığı vhki kadrosuna atananların sertifikaları olmadığı için sorun yaşadığına dair ciddi haberler vardı.Çünkü klavuzda sertifika istenmemesine rağmen sağlık bakanlığı yönetmeliğinde vhki için bu belge talep ediliyordu.Bundan dolayı atamasıyla ilgili sorun yaşayanlar olduğuna dair haberler vardı.Bilgisi olan var mı?Yani klavuzda olmasa bile kurumda(sağlık bakanlığı) talep edildiğine dair söylentiler vardı.Bu konuda bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar ben atandım sağlık bakanlıgına ancak belgem yok universtede dersi aldım ve transkiptim var bir sorun olmaz değil mi

10 tane ayrı kadro niye açarlar ki işgüzar insanlar; Bilgisayar İşletmeni varsa V.H.K.İ. ye ne gerek var, V.H.K.İ. varsa Bilgisayar İşletmenine ne gerek saçma sapan işler aslında ikiside aynı kadro...

Üst Alt