Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Verilen raporda farklı doktorların verdiği oranlar birleştirilmiş..?

Babayorgun

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar.

2013 yılında %67 sürekli olan raporumu yenilemek için müracaatta bulundum.
Yeni almış olduğum raporda KBB(%52), Nöroloji(%30), Beyin Cerrahı(%15), Fizik Tedavi(%20) olarak raporumu verdiler.
Kesin heyet raporunu aldığımda ise Nöroloji ve Fizik Tedavi'nin hesaba katılmadığını ve raporumu %59 1(bir) yıl geçerli olarak verdikerini gördüm.
İtirazda bulundum ve Nöroloji, Beyin Cerrahı ve Fizik Tedavi'nin aynı çatı altında toplandığını söylediler.

Öğrenmek istediğim şu Fizik Tedavi, Beyin Cerrahı ve Nöroloji 3'ü birlikte mi değerlendiriliyor? Sadece KBB ve Beyin Cerrahını değerlendirmeye aldılar. Bu konu hakkında görüşlerinizi bekliyorum.

Nörolojik bir rahatsızlığına gittiğin üç poliklinik de oran vermiştir ve kurulda tek rahatsızlığa üç ayrı oran olmayacağından biri değerlendirmeye alınmıştır.

Nöroloji %30 verdi Beyin Cerrahı %15 verdi Nörolojiyi hesaba katmıyorlar Beyin Cerrahını hesaba katıyorlar üstelik Fizik Tedaviden %20 aldım. Bütün bunlar ayrı ayrı branşlar. Nörolojiyi hesaba katmıyorlarda Beyin Cerrahını neden hesaba katıyorlar. Heyete girerken ayrı ayrı giriyoruz. Bu konu hakkında yazan bir yönetmelik varsa buyrun paylaşın. Aynı şey değil bunlar bence. Nöroloji rahatsızlığım Periferik Fasiyal Paralizi.

Üst Alt