Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Verilen düşük oranlı sağlık raporuna itiraz edeceğim. Bu konuda tavsiyeleriniz olabilir mi?

erciyes01

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba,
15 yıldır TiP 2 Diyabet hastasıyım. Bu hastalığımın yanında karaciğer yağlanması ve büyümesi, Sağ kulak ta duyma kaybı, troid mevcut.
21.08.2025 tarhinde üsküdar devlet hastanesi engelli raporu talebim için muayenelere girdim sonuc 28 olarak bana tebliğ edildi.
salı günü ilçe sağlık müdürlüğüne itiraz dilekçemi vereceğim oran düşük geldiği için.
Bana öneri ve tavsiyeleriniz var mıdır ? Dilekçemi ona göre düzenleyeyim.
Aranızda yeniyim bu nedenle bir eksikliğim hatam olursa kusura bakmayın lütfen.

@erciyes01, Geçmiş olsun,

Raporunuzda verilen oranlarda hangi hastalık için yanlış veya eksik değerlendirme yapıldığını düşünüyorsunuz.

İtiraz için gittiğinizde hazır dilekçe yok ise çok detaylı birşey yazmaya gerek yok. Yeni alacağınız rapora bir etkisi olmayacak.

Sevk edileceğiniz hastaneden alacağınız yeni raporun oranı da aynı olursa bu rapor kesinleşecek.

Yeni raporunuz farklı bir oran çıkarsa ve itirazınız devam ederse bu sefer hakem hastaneye sevk edilirsiniz. İyi Geceler.

Tip 2 ve hipertansiyona oran verilmiş. Karaciğer büyümesi ( 3 evre ) ve yağlanması, troid, görme kaybı ve duyma kayıplarına hic puan verilmemiş. Bu nedenle mağduriyet yaşadığımı düşünüyorum. Bu nedenle itirazda bulunacağım.

Üst Alt