Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi muafiyeti belgem H tipi ehliyet almama yardımcı olur mu?

alaska_ken_parker

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
MERHABA .B tipi ehliyetimi h tipi ehliyetle değiştirmek istiyorum % 50 sağlık raporum var ayrıca % 50 gelir idaresinden vergi indirimim var bununla değiştirebilirmiyim değiştiremessem ne yapmam gerekir şimdiden yardımlarınıza teşekkürler.

aynı sorun bendede var bakalım bilen arkadaslar ne dıyecek

İki işlemin birbiri ile hiç bir ilgisi yok. Araç kullanımına dair yeni rapor almalısınız. Raporda buna dair değerlendirme olmalı...

Yalnız, kalp rahatsızlığınız var sanırım. Bu durumda neden sürücü belgenizi değiştirmek istiyorsunuz ki? Ne araç alımında bir avantajınızın olması mümkün ne de H sınıfı sürücü belgesinin bir avantaj sağlaması.

baypas oldum h sınıfı alabilirsem belki araç alımında ötv sinden yararlanmak için di

ewet vergisinden yararlanıyoruz dimi yoksa benmi yanlıs biliyorum

b sınıfı benımkı su an ötv sinden yararlanma sansımız varmı acaba oturan boga arkadasım

ortapedik engeliniz varsa h ehliyeti alabilirsinz h ehliyeti alamadıktan sonra ötv den muaf olamazsınzz

Üst Alt