Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi istisnası ile alınan aracın Kıbrıs'a giriş yapabilmesi..?

castinyo

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar ben adnan sahsima ait aracimi oglumda kullaniyor kendisi asker ve kibrisa tayini cikti araci kibrisa sokmak icin noterden vekalet vermem gerekiyormus acaba bu tur araclara vekalet verilebiliyor mu bilgisi olan varsa goruslerinizi bekliyorum saygilar..

Bu konuda bir sorun olacağını sanmıyorum. Sonuçta aracı kullanması ile ilgili olarak hiç bir kısıtlama yok...

benim sorumu açıklamak gerekirse bu araçlara normal diğer araçlar gibi herhengi bir konuda vekalet verilebiliyormu yani noter sıkıntı çıkartırmı bende özürümden dolayı notere gidip soramadım cevabınız için sağolun

kıbrısa araç sokmak deveye hendek atlatmak kadar zor bir arkadaşım yaptı canından bezdi tererruatı çok diye biliyorum bi araştırın isterseniz

engelli aracıyla yurtdışına çıkış hakkında

babamın üzerine %93 raporla aldığımız araç ile kıbrısta okuyan kardeşimin yanına gitmek istiyoruz yol uzun olduğundan babam yanımızda olmayacak bu durumda babam olmadan araba ile çıkış yapabilirmiyız bununla ilgili bilgisi olan varsa bekliyorum teşekkürler

Üst Alt