Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimli süreli emekli iken normal emekli başvurusu yapılır mı ve süreç nasıl ilerler?

Sinan1234

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
5 yıllık vergi indirimli %43 raporla emekli oldum. Bu ayın 11.de haber bile vermeden rapor süresi bitti diye emekliliği mi askıya almışlar maaş ve sosyal haklarım kesilmiş. Ben hastane kapılarında tekrar rapor için dolaşmak istemiyorum zira buna gücümde yok. Allaha havale ettim.
Gelelim soruma yukarıda belirtilen konuya müteakip SGK dan askerlik borçlanması yaparak normal emekliliğe başvuru yapıyorum. Askerlik borçlanmam yaklaşık 190 bin TL gibi rakama tekabül ediyor 94 SGK girişliyim yaş sınırı yok diye biliyorum askerlikle birlikte 5750 küsür gnümü dolduruyorum.
Süreçte sorun yaşarmıyım. Engelli den normale geçiyorum diye bir ceza6vs gelirmi. Bu süreç kaçgün de sonuçlanır maaş bağlanır. Şimdiden teşekkür ederim.

@Sinan1234, kendi hastalıklarına güveniyorsan 1 lira bile verme bu sgk ya git muayane ol raporunu al devam et o parayı da yatırım yap

Kardeşim kalp damar hastasıyım 4 stent var şah damar tıkalı vertigo şeker yok yok ama inan bu sistemde mezarda değilsen artık emekli etmiyorlar paypass hastalarına bile artık işbaşı veriyorlar başımın gözümün sadakası dicem normal olucam. Eğer sistem biraz duyarlı olsaydı kronik kalp damar hastalarına zaten süreli rapor vermez ve rapor tekrarı için bu kadar eziyete sokmazlardı diye düşünüyorum.

Üst Alt