Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi ile emekli oldum, maaş çok düşük. Malul statüsüne çevireyim mi?

Barbaros canlı

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar lütfen beni bi aydınlatın 3624 günüm var %84 raporum var beyin kanseriyim 4 cü evrede SGK malulen emeklilik için gittim memur bana raporu vergi dairesinden ankaraya gitmesi lazım gelen sonuca göre kaçıncı dereceden emekli olucagın belli olucak dedi ama 4 ay sonra gelen raporda %84den geldi emeklilik için gittim

SGK beni yaşlılık aylığına bağlamışlar 4 gün oldu SGK dan evragım geldi 633 TL maaş. Bağlamışlar malulen emekli olmak için ne yapmam lazım dün gittim siz vergi indirimi aldınız diyor bende siz dediniz dedim memur emekli oldun daha ne istiyon diye cevap veriyor lütfen nasıl bi yol izlemem lazım malulen emekli olmak için bide malulen emekli maaşı ne kadar oluyor..

Barbaros canlı

malülen emeklilikte maaşınız daha düşük olur. hiç kurcalamayın bence.siz vergi indirimli normal (yaşlılık) emekli olmuşsunuz.

Barbaros canlı

Başka birinin sürekli bakımına muhtaçlık yoksa, malulen emekliliğe de döndürseniz maaşınız değişmez maalesef. Geçen her gün maaşlar düşüyor, düşecek...

Barbaros canlı

Ben malülen emekli oldum benimde 3600 günüm var banada 664 tl bağlandı yani malülende ayni düşük oluyor . Sen hangi statüde pirim yatırdın ben tarım Bağ-Kur’lu ondan düşük diye düşünüyorum .

Üst Alt