Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi ile emekli olduktan sonra yeniden çalışma prosedürü nasıldır?

Konular
9
Reaksiyonlar
0
sayın arkadaşlar iyi akşamlar bir konuda yardımcı olurmusunuz ben vergiden muaf bir işyerinde çalışmaktayım.bu işyerinde çalışırken başka bir işyerinde 10 gün çalıştım vergi indirimi aldım yüzde 55 emekli şartlarım tutuyor.bi konuda yardım istiyorum emekli olrsam işme devam etmek istiyorum. ve işyerine ne gibi belge veriliyor. vergi indirimi veriliyormu yardımcı olrsanız sevinirim

pvc demirci

Ergin'e ek olarak, yeniden çalışırken sigorta primlerinizi sosyal güvenlik destek primi öder şekilde yatırmalılar.

İş yerine hiç bir belge vermeniz gerekmiyor.
Çıkış yapıp emeklilik dilekçesini verdikten birkaç gün sonra işe giriş bildirgesi verilerek tekrar işe alınacaksınız.
Burada dikkat edilecek husus işe giriş bildirgesinde emekli çalışan şıkkı seçilmeli ve primleriniz sgdp (sağlık güvenlik destek primi) olarak ödenmeli. Aksi halde normal giriş yapılırsa emekli aylığınız başlamadan kesilir.

Üst Alt