Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için aldığım raporla ÖTV'siz araç alabilir miyim?

yiğido_fatih

Yeni Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Bundan 4 ay önce vergi indirimi için başvurdum ve hakem hastanesine sevk edildim.Eski raporumda H sınıfı ehliyet alabilir ve özel tertibatlı araç kullanabilir ibaresi yok.Bunları ekletmek için doktorlarla konuştum fakat raporun sadece maliyeye cevap niteliği taşıdığını ehliyet için yeni rapor çıkartmam gerektiğini söyledi.Bu hafta hakem hastanesinde yeni rapor çıkartmak için heyete gireceğim.Sorum şu 1.si H sınıfı ehliyet alabilir ve özel tertibatlı araç kullanabilir raporu alabilmem için ekstradan yeni rapor çıkartmam gerekir mi? 2.si her iki ayak bileğimde hareket kısıtlılığı ve kalçamda Avasküler nekroz var,doktor el ile kontrol edebileceğin araç kullanabilirsin dedi özel tertibatlı araç kullanmamı gerektirir mi? Cevaplarınız için şimdide teşekkür ederim.:)

evet doktor doğru söylemiş.aynen yeniden rapor alacaksınız.

Peki çıkartacağım rapor engelli raporu mu olacak?Çünkü doktor ehliyet için başka rapor çıkartabilirsin dedi kafam çok karıştı. Eğer ehliyet için yeniden engelli raporu çıkartacaksam vay halime :(

evet yeniden engelli raporu çıkaracaksın ve raporunda şu ibareler yazması gerekiyor.

H sınıfı ehliyet alabilir ve özel tertibatlı araç kullanabilir

Üst Alt