Evet bu konuyu takip eden arkadaşlar pazartesi günü galeriden arabamı aldım. Ve gerçek söylüyorum efsane bir araba almışım resmen. Aparatı paspasın altına katladım gayet rahat kullanılıyor. Yani işlem tamamdır. Araba alacaklar skodada bahar kampanyası ile skoda süperb 1,6 active dsg +8 inç bolero ekran + cruise control+ klimatronik dijital klima paketleri ile birlikte 80000tl. Araçta start stop +far sensörü+ park sensörü+ gündüz farı+ kararran dikiz aynaları+ araç kitlendiği zaman otomatik katlanan aynalar+ çoklu bilgi ekranı+ lastik basınç sensörü+ yorgunluk uyarı+ yokuş kalkış+ usb +aux+sd slotu+ mirrorlink ve android auto özelliğiyle telefon bağlantısı+ tam boy stepne+ soğutmalı ve aydınlatmalı torpido+ aydınlatmalı yükseklik ayarlı kolçak+ eller serbest konuşma ve mesaj yazma sesli komut ve daha benimde keşfedemediğim bir sürü özellik var. Araç audi a6 gibi. Ayrıca sınıfının en iyi arka diz mesafesi en iyi bagaj kapasitesi mevcut. Arka bagaj kapağı resmen camla kalkıyor.buzdolabı koysanız girecek resmen. Aldığımdan beri 150km yol yaptım sadece şehiriçi ortalama hız 14km yazıyor ortalama yakıt 6,1 yazıyor şok oldum. Allah hepinize nasip etsin iyi günler.