Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vefat eden oğlum adına alınan aracı kendi üzerime aldım, ama hala onun üzerine..?

memet978

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ir sorum olacak bilgi ve birikimlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum Vefat eden oğlum adına almış olduğumuz aracın Vergi dairesi ve veraset intikal dairesinden aldığım belgelerle aracı üzerime tescil ettirdim tarih 20.04.2013 buraya kadar normal yalnız muayene zamanı geldi götürdüm bana araç hala vefat eden oğlum adına göründüğünü düzeltip öyle gelin dendi, bu nasıl oluyor süreçleri tek tek izlemesen zaten tescil olmaz ayrıca daha 1 hafta önce radar cezası yedim benim adıma geldi nasıl olur araç hala oğlumun adına görünüyor ve bu düzeltmeyi nerede yapmam gerekiyor şimdiden teşekkürler

Allah Allah! Bir yerde hatalı giriş var belli ki. Emniyet'e gidip düzelttirmek lazım diye düşünüyorum. Önerisi olan var mı arkadaşlar?

Üst Alt