Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vasisi olduğum oğlum adına 5 yıl önce aldığım aracın satış işlemleri..?

aldemir

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar uzun zamandır oğlumun yoğun bakımda yatması nedeni ile forma bakma fırsatım olmadı. oğlum adına aldığım aracın süresi dolmak üzere ve aracı satmak istiyorum oğlum 22 yaşında ben vasisiyim vasi kararı ile bu aracı satabilirmiyim hukuki açıdan herhangi bir şey yapmam gerekiyormu.almış olduğum aracı ihtiyaç nedeni ile satacağım.sorun olurmu şimdiden teşekkürler

Daha önceki açtığınız başlıkta okuduğum kadarıyla zihinsel yeti kaybıda varmış, araç alırken hakim izni almış mıydınız? Çünkü zihinsel yeti kayıplarında araç alırkende satarkende vasilikten ayrı olarak hakim izni alınması gerekiyor...

hayır yaşı aldığımda 18 zin altındaydı herhangi bi şey istemediler raporuyla almıştık

O halde yine hakim izni istemeyecek bir noter bulabilirsiniz belki... 18 yaşınızıda doldurduğu için işiniz daha kolay olabilir bu kez. Şimdiden noterleri dolaşmaya başlayın bence onların bu konudaki uygulamaları önemli, çünkü farklı uygulamalar yapıldığını duyuyoruz...

Üst Alt