Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vasinin ölümü sonrası velayet süreci nasıl işliyor?

algea

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
5
Merhaba arkadaşlar. Annem vesayet davası açtı. 12.02.2025 da davası görülecek. Merak ettiğim Vasi öldükten sonra ne olacak. Vesayet otomatik düşer mi. Yoksa bir dilekçe ile mahkemeyi bilgilendirmek mi gerekiyor. Vasinin iptali nasıl bir süreç beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Saygılarımla algea

Selam arkadaşlar. 2001 senesinden beri bipolar bozukluk tedavisi alıyordum. Ilaçları 3 sene boyunca kullanmadıktan sonra çok kötü ilerledi. Son tehşisim paranoid şizofreni. Hastanede 1.5 ay yattım şimdi bakım evinde kalıyorum. Ablam eve getiriyor haftada 2 defa kısa sürelik olarak. Annem vesayet altına aldı beni. Annem bayağı korkmuş son halimden ve tehşisimden. 1 sene bakım evinde kalacaksın diyor durumuna baktıktan sonra eve alacağız diyor. Eve gelince ancak internete erişim yapa biliyorum. Tüm mesajları okuyacak sürem yok maalesef Anlayacağınız çok çaresiz bir durumdayım. Başıma gelenlerden sonra yardım arıyorum. Cevap verirseniz çok sevinirim aynı durumu yaşayan başkaları mutlaka vardır. Saygılarımla

Üst Alt