Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vasilikle alınmış aracı babamın üzerine geçirmek istiyorum. Hakim izni gerekir mi?

gairdneri

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
daha önce annemin kardeşi adına aldığımız %90 engeli raporuna istinaden araç satın aldık.annem vasisi.birkaç yerde okuduğuma göre vasili araçların satışı mahkeme kararıyla oluyormuş.şimdi aracı babamın üzerine geçirmek istiyorum.ama mahkeme kararsız nasıl satış yapabilirim.aracı alalı daha 4 yıl oldu..ben mahkemeyle uğraşmak istemiyorum.bu şekilde mahkeme ilamsız şatış yapan noterler varmı acaba

bir ara forumda dolaşırken bazı noterlerin vasi satışlarında zorluk çıkarmadığını hatta mahkeme kararı istemediğini okumuştum.böyle tanıdığınız işlem yapan noterler varmı.kocaeli sakarya İstanbul çevresi.paylaşırsanız sevinirim

noteri geçmek bir ölçüde kolay. asıl sıkıtı trafik tescil bürosunda çıkıyor. eğer engelli kişinin zihinsel problemi varsa emniyet mahkemeden ek karar olmadan işlem yapmıyor.

ya nasıl bir batağa saplandık.paramızla rezil oluyoruz.yinede bu konuda bilgileri olan arkadaşlar yorum yapabilirmi

acil .özürlü araç sahibi vefat etti.

olay kısaca şöyle.%90 raporla annemin kardeşine yani dayım üzerine 4 yıl önce bir araç aldım.vasilik annemde.dayım yeni vefat etti.annemden başka hiç bir varisi yok.ayrıca dayımın annesinden kalma tarla ve ev hisseleri mevcut.şimdi ben bu aracı babamın üzerine nasıl devir ederim.babamda %96 raporlu ve ehliyeti yok.daha veraset çıkarılmadı.acil bilgiye ihtiyacım var.saygılar

Üst Alt