Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Var olan raporuma ÖTV ilgili ilgili yeni ibare ekletebilir miyim?

serverus96

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
6
Merhaba
Yüzde 46 Cp sureklı raporum var. Surucü olur raporumuda aldım tertibat kodları belirtiliyor. Fakat engelli raporumda özel tertibatlı araç kullanılır ibaresi yok. Bu sekılde raporumu yenılemeden alabılırmıyım veya oranımı riske atmadan yapabılecegim baska bir işlem varmıdır? Bır sirkette calısıyorum ve oranımı kaybetmemek gerekli ek rapor vs gıbı seyler varmıs bu dogrumudur desteklerınızı beklıyorum.

merhaba rapor tarihiniz nedir 2019 öncesi ise engeliniz ile ilgili detaylar yazılı ise bir maliyeye sorun eski tarihli rapor ile arac alan ortopedik engelli arkadaşlar var

2022 tarıhlı surucu olur raporumda yenı orda kodlar acıkca yazıyor tertibat gerektiği raporumu yenılersem ıs yerı ile sorun yasayabılırım

@serverus96,
engelli raporunuzdaSADECE HAREKET ETTİRİ AKSAMDA ÖZEL TERTİBATLİ TAŞIT KULLANMASİ GEREKİR ibaresi olmak zorunda tekrar yeni rapor almaniz gerekli tabi risk mevcut oran düşebilir sürekli raporunuz süreliye dönebilir karar tamamen sizin

bu riski göze alamıyorum 46 sınır sayılır baska bır cıkıs yolu arıyorum olmassa kuruldan önce muane eden norolojı doktoruna acık acık dıyecegım 40 verecekmısınız dıye yok fln derse orda bırakırım heyete cıkmam ama farklı bır yolu olsa ceske

Üst Alt