Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Var olan hareket kısıtlılığı ile emekli olacak tanı alabilir miyim?

ilker evlen

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
HASTANIN FİZİK MUAYENESİNDE SAĞ ALT EKSTREMİTE KAS GÜCÜ TAM , SOL ALT EKSTREMİTE KAS GÜCÜ PROKSİMAL-3/5 DİSTAL 1/5 OLARAK TESPİT EDİLDİ.
SOLDA DÜŞÜK AYAK MEVCUTTUR.
HASTA BAĞIMSIZ AMBULEDİR.MERDİVEN VEYAENGEBELİ ZEMİNDE DESTEĞE İHTİYAÇ DUYMAKTADIR.
FAS 4. SOL ALT EKSTREMİTE KRONİK SİNİR HASARI ZEMİNİNDE SEKELGELİŞMİŞ OLUP KAS GÜCÜ AÇISINDA BİR İLERLEME OLMAYACAGI KANAATİNE VARILMISTIR.

KARAR : Tanı ve bulgular kısmında yer alan hastalıkların bulunduğunu bildirir hekim kanaat raporudu bu karar a göre hafif iş gücü kaybına giriyormu hocam malulen emeklilik başvurum var

@ilker evlen, Malulen emeklilik başvurusu varsa eğer Hafif Düzey çalışma gücü kayıp tespiti yapılırsa başvurunuz olumsuz sonuçlanır.

Malulen emekli olabilmek için SGK Hastalık Listesi'ne göre Ağır Düzeyde Çalışma Gücü Kaybı gerekiyor.

Çalışma gücü kayıp tespiti için alınan durum bildirir raporunda hastalık ile ilgili detaylı bilgiler olması gerekir. Bu raporlarda oran olmaz sizde de yokmuş zaten normal yani.

Eğer üzerinde engelli oranı yazan bir rapor almak istiyorsanız kendiniz istediğiniz hastaneden randevu alıp engelli raporu alabilirsiniz. Alacağınız engelli raporunda hastalığınıza karşılık gelen oranlar yazacaktır.

Malüllen emeklilik iptal nerdeyse abi 60 sını tel hastalıktan kaybetmen lazım ben emekli oldum iptal ettiler 2013 yönetmeligine göre dava açtım 1 senedir sonuclanmasını bekliyorm

Üst Alt