Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?
Herkese merhaba arkadaşlar bu ay ilk defa vakıflar muhtaç aylığı bağlandı fakat vakifbankta kredi kartı borcumdan dolayı icralik olduğum için banka otomatik bloke koymuş maaşıma onun da sebebi fast ile gonderdikleri için yani sosyal yardim maasi diye geçmiyor aciklamada acaba bloke konan parami geri alabilme şansım var mi ? bu konuda tecrübeli kişiler yardımcı olursa çok memnun olurum
Bloke edilen muhtaç aylığı parası hesapta duruyor mu yoksa hepsi çekilmiş mi ona bakın önce. Hesapta duruyor ve işlem yapamıyorsan yani para transferi, para çekimi yapamıyorsan önce Vakıfbank'ı ara blokeyi kaldırsınlar, şayet onların bloke kaldırma yetkisi yoksa blokeyi koyan ilgili icra dairesine gidin blokeyi kaldırın. Fakat o maaşın hepsi sıfırlanmışsa o parayı geri alıp alamayacağın konusunda bilgim yok.
Bu adamlar muhtaç aylığına haciz bloke vs koyulamayacağını bilmiyorlar mı. Adı üstünde muhtaç aylığı lan bu. Tek ihtimal var, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün gönderdiği maaşın açıklaması olmadığı için alacaklı banka veya icra dairesi gelen paranın niteliğine bakmadan otomatik bloke koyuyor.
@UmbertoEco, Hepsi çekilmiş açıklama kısmında da "otomatik trigger tahsilatı denmiş " banka subesiyle görüştüm Vakiflaf genel müdürlüğü parayi gonderirken 2022 maaşları gibi yardım maaşı adi altında göndermiyor sanki sıradan birinin fast ile gondermesi gibi algılıyor dolayısıyla otomatik haciz konmuş. Bu durumu izah eden bir dilekce yazip verdim banakaya cevap bekliyorum bakalim ne olacak.Cevabiniz için de teşekkür ederim zahmet etmissiniz
@darkness34, şehrindeki icra müdürlüğüne git daha öncesinde a4 kağıdına icra dosya numarasını yazıp açıklamada vakıflar engelli muhtaç aylığı alıyorum bu aylık şu maddeye istinaden haczedilemez yaz ilgili blokenin kaldırılmasını talep ediyorum diye yaz tabi bunu usulune uygun yaz can sonra müdürlük bunu gönderiyor bankaya talep ediyo icra kalkıyor