Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıfbank'da çalışan var mı?

EFSANE_52

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,
bankalarda çalışan arkadaşlar vakıfbankta çalışan varmı acaba.
Benimle irtibata geçebilirlermi.

hsbc de calısıyorum 6 yıldır yardımcı olabılırım ıstersenız

06.08.2013 tarihinde Vakıfbank Diyarbakır Şubesine Engelli Büro Memuru olarak atamam yapıldı.Bayramdan sonra çağıracaklar.Çalışma koşulları, Maaş, SSK vb. gibi bilgileri paylaşırsanız çok memnun olurum.

Vakıfbanka Müraacat Edip Kabul Edilen Varmı?

Maaş konusunda net bir rakam var mı?
Net 1500 TL diyenler var doğru mu?

arkadaşlar maaş 800 lira imiş primlerle aylık 1600-1700 arası oluyor 3 yıl yardımcı memur olarak çalışıyorsun sonra memur oluyorsun 5 yıl boyunca çıkamazsın çıkma şartı tazminat vericen oda 10 bn liraya yakın lisans için böyle...yani bildiğin köle alıyorlar..işin ilginç tarafı normal memur 1200 alırken engelliye 800 vermeleri aynı üniversite mezunu sadece aradaki fark engelli olması

2009 dan beri vakıfbankta çalışıyorum . yardımcı olabilirim . çalışmak isteyen arkadaşları yanlış yönlendirmeyelim bence 800 tl olurmu? bankada temizlikçi bile okadar paraya çalışmaz.vakıfbank yarı özel bi bankadır,devlet memuru olmuyorsunuz belki ama kısaca şunu söylim ücret konusu karar vermekte belirleyiciye bankada çalışan memur herzaman diğer memurlardan çok çalışır ama karşılıgınıda alır.

ankara 06 merhaba ,
internetten bulabildiğimiz bilgilerle kafa allak bullak oldu, vakıfbankta çalışıyorsanız bir iyilik yapıp memur pozisyonunda işe yeni başlayan bir personel İstanbul tüm tüm sosyal olanakların ortalaması (maaş+ prim+ temettü + kira yadımı ist için ) nekadar bir maaş geçer eline bi yardımcı olabilirsen çok harika olur. en azından Vakıfbank personelinden sağlıklı bilgi almış oluruz.

kardeşim benim arkadaşım memur orda ondan öğrendim...engelli bilgilerinide banada bu bilgileri twilight arkadaşımız verdi o çalışmış..1600-1700 arası ortalama maaşı var engelli memurun hatta onların şubeye atanmış cocuğun ilk aylığı 800 lira aldı..ben araştırdım iyice çünkü atandım kabul etmedim bu şartlarda çalışılmaz..siz orda çalışıyrmuşsunuz sizde söyleyin maaş bilgilerini öğrensin millet :) siz sanırım bankada müdür yada müdür yardımcısı falansınız evet onlar alır 3000-5000 :D

2009 dan beri bankada çalışan muhterem maaş bordromu sana gönderebilirim :) engelli statüsünde memur deilseniz fazla alırsınız çünkü vakıfbank da maaş lar eşit dağıtılmıyo.Pys personeli ve banka personeli die ikiye ayrılmış vaziyette. Normal memur iseniz 2009 da çalışmaya başladı iseniz sizin maaşınız engelli birinin aldığı maaştan kat kat fazla neden diye sorarsanız bi kere engelli yardımcı memur olarak başlıyor 3 sene boyunca da bu kademe de çalışmak zorunda 3 sene sonunda ünvanı memur oluyor yardımcı memurun maaşı belli bu konuda düzenleme yapılmasını talep etmiştim üst düzey bir yöneticiden ama söylediği şey bizim yönetmeliğimiz ortada yardımcı memurun maaşı bu kadar oluyor malesef demişti.

1011 tl maas aliyorum. Vakifbank ta yardimci memurum.Engelli olarak calisiyorum...

twilight;

hem eşit dağıtmıyor orda ne iş yapacağız dediğimizde diğer memurlar ne yapıyorsa onu yapacakmıssın sordum öyle diyorlar:)

çok teşekkürler, anladığım kadarıyla ;bu 1011 tl ye konut yardımı , 3 ayda bir ikramiye , 6 ayda bir performans primi ve yılda bir kez max 3 maaş temettü dahil değil anlaşılan doğru mudur? yoksa hepsinin toplam ortalaması 1011 tl olamaz değil mi, cevabın için şimdiden teşekkür ederim.

vakıfbankta hangi bölümde çalışıyorsun nasıl iş yaptırıyorlar bende mülakata katıldım haber bekliyorum ama kabul edildiğimde ne iş yapacağımı bile bilmiyorum. birde sizin ne gibi bir engeliniz var özel değilse

Barış kardeşim ortalama ne kadar oluyor galiba 4-5 ay önce sendikanın talepleri olmuş maaşlarda biraz oynama olmuştur.

twilight;

merhaba twilight maaş ortalama min 1500 anladım kadarıyla şubede !
şubelerde peki ne iş yaptırıyorlar orda !
ayrıca 3 seneden sonra normal bildigimiz kadrolu memur muyuz atama filan varmı !

kadroyu zaten en başta alıyosun girerken kadrolu olarak giriyorsun.3 sene sonra sadece ünvanın değişiyor yardımcı memurluktan-memurluğa geçiyorsun yönetmelik böyle.Şubelerde ya atm ye bakarsın ya gişeye ana kasayı vermezler zannımca.

kadroyu zaten en başta alıyosun girerken kadrolu olarak giriyorsun.3 sene sonra sadece ünvanın değişiyor yardımcı memurluktan-memurluğa geçiyorsun yönetmelik böyle.Şubelerde ya atm ye bakarsın ya gişeye ana kasayı vermezler zannımca.

peki hocam özel taşeron kadrosu mu devlet kadrosu mu !

banka personelisin taşeron değil kardeşim.

Bankalarda çalısan arkadaşlar lütfen bizi fikir sahibi ederse çok memnun kalırım ... Çalışma şartları iş saatleri davranışlar maaş konusunda biraz daha bilgi alabilir miyim.?!

ne ışınız var bankada sabah gırış 9.00 akşam çıkış ?( kımbılır ) ne varsa devlet memurluğunda var ıyıkı bankacı olmamışım

Ona bakarsanız memurluktan daha da iyi işlerde çalışan arkadaşlar var onlarda sizin tabirinizle iyiki memur olmamışım derse iş arayan insanlar ne yapacak!!!!!!

Memur olup temizlik işinde çalişıpta kan ağlayan engelli arkadaşlarımız var zorlanıyor diye ...

Bir şeyi kestirip atmaksa en güzelini bizim insanımız yapıyor . Zaten o yuzden engelliler olarak bu halde değilmiyiz...

bankacılığın şartlarını bılıyorum bende çalıştım şartlarını bıldığım ıçın memurluk bankka ortamından daha ıyı dedım sayın mehmet bey ışı kuçuk gördüğümden değıl konu lutfen baska yönlere çekıilmesın

peki başta yapmıs olduğunuz yorum yerine olumsuz yönlerini dile getirseniz beni gerçekten fikir vermem konusunda çok yardımcı olursunuz...

Slm vakıfbnk dngelli olarak girdiğimizde direk kadrolumu oluyorz ve masşlar ne kdr ne gibi bi pozisyonda çalışırız lütfen vakıfbnkta çalışnlr cvp verrmi

Mrb vakıfbka grdiğimzde kadrolumu oluyorz ve maaşları ne kdr

bankanın kendi personeli yani kadrolu oluyorsunuz şu an hangi bankaya gidersen git ortalama maaş + ikramiye + temettü(kar payı) = 1500 tl civarı alırsın. vakıfbankta, iş bankasında engellilere yükselme hakkı vermezler emekli olana kadar memur kalırsın o yüzden maaşında zor artar. ileride sen 40 - 45 yaşlarına geldiğinde 25 yaşındaki çocuktan emir alırsın. Çünkü o senin amirin olur.

İyi yanları:

Hafta sonu tatilin 2 gün
Bayramlar tatil
Özel sağlık siğortan olur.
Maaşın zamanında yatar.

Bununların dışında pekbir avantajı yoktur.

NOT: GENEDE BİR ÇOK ÖZEL SEKTÖR FİRMASINA GÖRE İYİDİR. DEVLET MEMURU OLAMIYORSAN İDARE EDER.

cok teşekkurler bilgiler için peki hep memur kalırsınız demişsiniz ya hani iş bankası ve vakıfta peki önünüzü kapatmıcak kendinizi geliştirebileceğiniz bir banka hangisidir.

Genelde bütün bankalarda engelli olduğunuzdan yüselme vermiyorlar engelli müdür istemiyorlar bir anlama ikinci sınıf çalışan olarak görülürsün engellileri işe alacakları yok aslında sadece yasal zorunluluk olduğu için alıyorlar.

Benim bildiğim bir Ziraat Bankasında Yükselme var oda engelli kadrosu içerisinde yükseltiyorlar diye biliyorum.

diğer bankalarda nasıl bir uygulama var bunlarla ilgili bir bilgim yok.

AS21;
bende vakıfbanktayım aşağı yukarı aynı parayı veriyorlar.

pnrlvnt;
vakıfbanka engelli olarak girdiğinizde yardımcı memur statüsü alırsınız.

deneme süresiince 750-800 tl gibi bir ücret alırsınız bu süre 6 aydır.

deneme süresinden sonra normal maaş alırsınız bu maaş 1000 tl civarıdır.

eğer şubede çalışırsanız gişe görevlileri gişe tazminatı alıyor ekstra olarak.

çalışma saati 9 da başlar standart olarak genel müdürlük birimlerinde akşam 6 gibi normal süre biter.Şubelerde çıkış saati duruma göre değişebiliyor.Fazla çalışma ücreti yeni yapılan uygulamalar ile kaldırıldı.Kendi isteğinizle fazla çalıştığınızı beyan eden bir yazı imzalama(k) durumu ile karşılaşıyorsunuz.

Yardımcı memurların yükselme süresi lise mezunu ise 6 yıl,lisans ise 4 yıl.

Bankaya son memur ve uzman yardımcısı alımlarında kpss puanı aranmıyordu son durumu bilmiyorum.

Umarım yardımcı olabilmişimdir yanlışım eksiğim olabilir yardımcı olmaya çalışırım.

Üst Alt