Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uzun süreli antidepresan kullanımı Alzheimer hastalığından neden olabilir mi?

ozmuşlu

Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
171
s.a arkadaşlar yaklaşık 20 senedir antidepresan içiyorum zaman zaman azaltma durumum oldu. ama bu son belki 5 senedir sabit içiyorum. düzgün düzenli br işim yok kendime bir düzen bir hayat kuramadık kısaca hçbirşey yoluna girmedi. ailem bu konuda çok darlıyor beni uzun süreli antidepresan kullanımı alzaymır yapıyormuş doğruluk payı var mı yada uzun süre antidepresan içen var mı ??

Bunlardan önemlisi karaciğer çok yorulabilir.Kan sulandırıcı kullanmanız gerekebilir ilaçlar etkilemesin diye.Yaşlılık sorunlu.Dediğiniz etkiyi bilmiyorum.Bana doktorun dediği para almak için şirketlerden numara yapan varmış.İlaçların beyne takılan türleri gelecekte kullanılacakmış.

@ozmuşlu, hocam sizin kronik değil antidepresan aliniz ama biraz gayret gösterip daha sosyal aktiviteler yapiniz zamanla doktorunuzla birlikte azaltiniz anti deperesani sizinki şizofreni vb şey degil ben ömür boyu kulanicam şizofrenim 7 yildir kullaniyorum

@Mustafa _10 valla ne bilim kimse laf olsun diye antidepresan içmez hele ki uzun yıllar herkesin bir derdi sıkıntısı var hayat kavgası var ne billim işte ...

@NewDay, arkadaşlar teknoloji git gide ilerledi ilerleyecekte.baksaniza Rusya devlet başkanı bile yaşlanmayı önleyici olarak 26 milyar dolar bütçe ayirdigina göre.kimbilir ne bilim adamları neler arastiriyor.onun için ileriyi pek düşünmeyin.hani bir laf vardır geleceğini düşünen kahraman olamaz diye.

@ahmet0099 eyvallah saolasın.. valla ne bilim çabalıyoruz ama çabaladıklarımızın karşılığını alamıyoruz. düzgün bir iş bulsam hayatımız bir düzene rayına otursa azaltırım en azından ama . yok ne yapim ??

@Mustafa _10 uğraşıyorum çabalıyorum e-ticaret yapmaya çalışıyorum. hem kamuda hem özelde birçok yeremüracat ettim ama hiçbirinin karşılığını göremedim...

@ozmuşlu, ufak ufak isporracilik yap çorap sat mesela yada yaş sebze meyva sat yada ne bileyim bir kafeye garson gir yada mini bir büfe aç yada simit sat yap kısacası bir iş

Üst Alt