Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üzerimde bir araç varken ÖTV'li araç alabilir miyim?

aslankurt27

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
arkadaslar %91 engellı raporum var sıfır araç almayı düşünüyorum.yanlız uzerıme tescıllı bı aracım daha var tabı bu aracımı yaklaşık 8 yıl once otv ındırımınden yararlanmadan otv sını odeyerek aldım.şimdi yenı araç alırken uzerıme tescıllı bı araç olması benım için herhangı bı engel oluştururmu bu gun bi bayi bana ındırımden yararlanamyacagımı soyledı başka bi bayii bı sıkıntı olmadıgını soyledı suruncemede kaldım açıkçası bılenlerden yardım

Alabilirsiniz hiçbir sorun olmaz, sadece ÖTV'siz alınan bir aracın üzerinden 5 yıl dolmadan ikincisi alınamaz. Yani size engel olabilecek hiçbir durum yok. Sadece bir tanesi için MTV'den muaf olursunuz araçlardan bunu da belirtmiş olalım.

pekı malıyeye herhangı bı başvuru yapmam falan gerekırmı ?

Hangi aracın MTV'den düşmesini istiyorsanız bunu bildirmeniz yeterli olur.

Aldığın aracı engelli aracı olarak tescil ettirmediysen,tescilli olsa bile 5 yılı geçtikten sonra alabilirsin.Bu konu hakkında internetten maliyeye dilekçe yaz .Dilekçe cevabına göre hareket et.

Üst Alt